REalVISION

Peter Holbech Andersen
Rudolfgårdsvej 1A
8260
Viby J

Find på kort

RealVISION

Telefon:
24444428
Admin type:
Reg. revisor

Services

Revision
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder
Realvision har et kontor midt i Aarhus og et på Samsø, hvor vi sidder fem engagerede medarbejdere, der sammen sørger for, at du som kunde får den bedste rådgivning og regnskabsservice.

Både bredde og dybde

Med mere end 40 års erfaring er vi godt rustede til at hjælpe dig og din virksomhed med alle former for regnskabs- og revisionsydelser. Ud over de mest almindelige services har vi specialiseret os i skat, driftsøkonomi, generationsskifte og projektregnskaber.

Vi sparrer med FSR – Danske Revisorer

Vi er medlem af FSR – Danske Revisorer, der er et netværk af revisionsselskaber i Danmark. Gennem medlemskabet er vi sikret løbende uddannelse og sparring med resten af branchen, så vi altid er up-to-date med udviklinger inden for faget. Det giver dig vished om, at vores arbejdsgange er tidssvarende og valideret af andre professionelle inden for revisionsfaget.

Tag kontakt og hør mere

Hvis du er interesseret i at høre mere om RealVision, og hvad vi kan tilbyde, så er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive en mail. Vi holder gerne en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan assistere din virksomhed.