Aros Regnskab ApS

Marianne Snedker
Frederiksgade 34, 2
8000
Århus C

Find på kort

Aros Regnskab, Aarhus

Telefon:
40205414
Admin type:
Administrationsbureau

e-conomic customers

26-100 kunder
Aros Regnskab ligger centralt i Aarhus midtby med få meter ned til havnen. Vi er en erhvervsservice, der beskæftiger sig med alt inden for regnskab og bogholderi. Missionen er at give alle vores kunder god service kombineret med professionel økonomisk assistance.

Få styr på regnskabet

Vi tilbyder at varetage hele eller dele af jeres virksomheds regnskab. Vi benytter e-conomic regnskabsprogram, hvor I eksempelvis selv kan stå for faktureringsdelen. I bestemmer selv, hvor stor en del, I selv vil stå for, eller om I hellere helt vil slippe for at bogføre selv. Er regnskabet misligholdt og er I kommet bagud, så hjælper vi gerne med at få regnskabet på rette køl igen.

Vi har alle slags kunder

Vores kundekreds er meget bred, og den spænder over vidt forskellige brancher og industrier som eksempelvis spillesteder, caféer og restauranter til konsulentfirmaer, webshops og design. Reglerne for regnskabet er stort set de samme, så vi kan helt sikkert også dække jeres virksomheds økonomistyring ind.

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar på mail og ved telefonen, så hvis I har brug for hjælp til det økonomiske arbejde, så er det bare med at kontakte os. Vi tager en ufopligtende snak om, hvordan vi bedst kan styrke jeres virksomhed.
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.