Regnskabshuzet v. Karina Nielsen

Karina Nielsen
Krimsvej 11D, 1. th.
2300
København S

Find på kort

Én bogholder – mange virksomheder

Telefon:
60101085
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

0-1 kunder

Bruger du for mange penge på bogholder og revisor?

Vi hjælper kunde i hele Danmark med daglig bogføring til meget små penge Det kan lade sig gøre fordi: • Du betaler kun for aktuelt timeforbrug og slipper for at have ansatte der skal holde ferie/barsel/sygdom/kursus osv. • Væsentlig mindre udgifter til revisor, da vi gør alt klart således at årsregnskabet og løbende møder med din revisor tager mindre tid. • Erfaring fortæller, at for hver 3 timer du bruger på papir arbejde, bruger vi 1 time, hvilket giver dig betydeligt øget mertid til at tjene penge på kerneforretningen og du er samtidig sikker på at lovgivningens krav opfyldes 100%

Priseksempel

En typisk mindre virksomhed med 8000 posteringer årligt hvilket er ca. 2400 bilag Udgift til bogføring (Regnskabshuzet) årligt ca. 30.000 kr. Herudover kommer der møder, moms & lønregnskab så den årlige udgift til Regnskabshuzet er realistisk ca. 40.000 kr. excl. moms. Hvilket er en kæmpebesparelse frem for at have ansatte eller gøre det selv.

Lovgivningens krav

Alle virksomheder i Danmark skal for at opfylde lovgivningens krav registrere deres økonomiske handlinger. Bogholderiets detaljeringsgrad er ikke alene afgørende for kontoplanens opbygning, men også for bl.a. følgende: • At opfylde lovgivningskravene til bogholderiregistreringer. • At danne grundlag for virksomhedens regnskabsaflæggelse. • At danne grundlag for virksomhedens økonomiske styring.

Introduktionstilbud til nye kunder:

Indledende telefonmøde med dig Oprettelse af regnskab i e-conomic Oprettelse af kontoplan i e-conomic Bogføring af åbningsbalance i e-conomic Samlet introduktionspris: 2.500 kr. excl. moms Vi tilbyder også undervisning i din virksomhed for at lære personalet op i brugen af e-conomic - prisen oplyses ved henvendelse og efter en snak om behovet.