KPMG - Aalborg

Tina Elvertorp
Østre Havnegade 22 D
9000
Aalborg

Find på kort

KPMG - Cutting through complexity

Telefon:
+45 70 70 77 60
Mobile:
+45 70 70 77 60
Admin type:
Statsaut. revisor

e-conomic customers

26-100 kunder

KPMG leverer værdi til kunderne med dyb indsigt og engagement

KPMG’s danske enhed, KPMG Denmark, er en professionel revisions- og rådgivningsvirksomhed, som arbejder på tværs af rådgivning, revision og skat, og leverer værdi til kunderne via dyb indsigt og engagement.

Om os:

KPMG er et globalt netværk af konsulentfirmaer, som leverer ydelser inden for revision, skat og rådgivning. Vi er tilstede i 147 lande med over 219.000 medarbejdere fordelt på medlemsfirmaer over hele verden. Vi arbejder tæt sammen med en bred vifte af kunder, herunder erhvervsvirksomheder, regeringer og offentlige institutioner samt non-profit organisationer, som vi hjælper med at mindske risici og udnytte forretningsmuligheder. KPMG i Danmark er en af de hurtigst voksende revisions- og konsulentvirksomheder i Danmark med en omsætning tæt på DKK 830 mio. i FY19. Med mere end 700 medarbejdere og partnere på tværs af vores hovedkontor i København og vores regionale tilstedeværelse i Kolding, Aarhus og Aalborg hjælper vi vores kunder med at udnytte deres potentiale. Ved at kombinere vores globale udsyn med omfattende lokalkendskab skaber vi langsigtet værdi med en ansvarlig brug af teknologi med mennesket i centrum.

Vores passion:

Hos KPMG i Danmark arbejder over 700 ambitiøse og passionerede kollegaer for at levere værdi til en fjerdedel af Danmarks største virksomheder samt kommuner og organisationer. Vores kundekreds spænder fra nystartede iværksættere til store børsnoterede virksomheder - vi omfavner nemlig mangfoldighed hos KPMG, blandt vores kunder såvel som vores medarbejdere.

Hvad vi kan gøre for dig:

KPMG kan hjælpe med dig alle slags rådgivnings- og bogføringsopgaver uanset, om det drejer sig om komplette bogholderi-løsninger eller andre regnskabsopgaver. Herudover kan vi være behjælpelig med opstilling af årsregnskaber, skatteindberetninger, XBLR indberetning og give råd og vejledning, som skaber værdi for netop jeres virksomhed. Tag et smugkig ind i KPMG Denmark ved at følge vores LinkedIn-profil.