Regn Med Mere

Helle Carlsen
Slagelsegade 11, 5 th.
2100
København Ø

Find på kort

Bogføring og løn i mindre virksomheder

Telefon:
28200400
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

2-10 kunder

Freelance bogholder i København / Østerbro tilbyder bogføringshjælp.

Er du en af de mange virksomhedsejere, der er træt af at bruge dine aftener og weekender på regnskaber, bogholderi, fakturering og løn? Lad mig hjælpe! Jeg tager mig af det administrative besvær og sikrer, at bogholderiet altid er ajour. Jeg er til rådighed som din sparringspartner, bogholder, lønningsbogholder og assistent. Jeg giver dig økonomisk overblik, hvilket er nødvendigt for succes i enhver virksomhed. Jeg kan komme i din virksomhed og udføre de aftalte opgaver eller jeg kan varetage opgaverne fra mit eget kontor, hvis det passer dig bedre. Hos Regn Med Mere ApS er du sikret et 100% engagement. Med udgangspunkt i egne erfaringer, hjælper jeg med styring, udvikling og idéer til din virksomhed. Jeg har mere end 20 års erfaring med regnskab og bogholderi og har arbejdet i eksempelvis store industrivirksomheder, på revisionskontor samt i mindre start-up virksomheder. Her har jeg arbejdet med systemer som e-conomic, Microsoft C5, Danløn m.fl.

Ydelser:

Valget er dit – jeg gør det nemmere. Jeg kan tilbyde at varetage bl.a.: Bogføring Momsregnskab Fakturering Rykkerprocedure Afstemninger Lønadministration Syge- / dagpengerefusion Klargøring af årsregnskab til revisor Indberetninger til offentlige myndigheder Økonomiske analyser Budgetter Regnskabshjælp / Regnskabsassistance Personaleadministration Behandling af ordrer Effektivisering af administrative processer Kundeanalyser og undersøgelser Udvikling af ledelsesværktøjer Har du en administrativ opgave, som ikke er anført, så kontakt mig og hør, om jeg alligevel kan hjælpe.

Kontakt:

Regn Med Mere Fiskedamsgade 14,3 2100 København Ø Tlf.: 28 200 400 E-mail: Helle@RegnMedMere.dkwww.regnmedmere.dk

Om:

At overlade opgaver som regnskab, bogføring og løn til en anden kræver tillid. Derfor er det måske meget rart at vide lidt om, hvem jeg er. Jeg har altid arbejdet med regnskab og bogholderi. Jeg har arbejdet i store industrivirksomheder som NKT, på revisionskontor og senest i min egen virksomhed SundVikar ApS, som jeg startede i 2007 og solgte i 2013. Jeg har arbejdet med langt de fleste typer af opgaver indenfor regnskab og har været ansvarlig for regnskab, løn og bogholderi i virksomheder med 1 til 500 lønnede medarbejdere. Jeg har altid været kendetegnet ved hurtig og effektiv arbejdsgang, hvor intet bliver glemt eller forhastet. I 2015 tog jeg skridtet og blev selvstændig – igen. Denne gang udelukkende med min egen arbejdskraft og know-how som den udbudte vare. Jeg har godt kendskab til: e-conomic C5 Danløn / Dataløn Bluegarden Microsoft Office-pakken og mange flere Kontakt mig, hvis du har brug for hjælp til andre systemer. Hvor mine opgaver skal udføres bestemmer du helt selv. Jeg kan komme og udføre arbejdet hos dig eller gøre det fra mit eget kontor.