e-copedia

Importér posteringer i kassekladden i tillægsmodulet "Superkladde"

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan importere dine posteringer i kassekladden i tillægsmodulet “Superkladde”. For at importere posteringerne, skal filen have filformatet .CSV (Comma Separated Values).
  • Denne funktion kræver, at du har tillægsmodulet Superkladde.

Sådan importerer du dine posteringer

  1. Tryk på "Superkladde" på linjen øverst ved siden af "Rapporter".
  2. Tryk på CSV-Import.
  3. Tryk på "Overfør fil" for at vælge CSV-filen fra din computer. Når du har valgt din fil, og den er blevet indlæst, vil der stå "Fil overført".
  4. Tryk på "Næste" nederst i pop op-vinduet for at se og matche din fil med kolonnerne, før du læser den ind.
  5. Match din fil med felterne i kladden og tryk på "Importér".
OBS:
Til forskel fra import funktionen andre steder i e-conomic, er der ikke nogle minimumsfelter, der skal udfyldes for at kunne indlæse, da kassekladden i tillægsmodulet "Superkladde" tillader ”mangelfulde” indtastninger.

Import af posteringer med valuta

I "Superkladde" benyttes systemkursen på dagen for posteringen, dog med undtagelse af, at man benytter faste valutakurser, så er det naturligvis denne kurs, der benyttes.
Dette er forskelligt fra import af posteringer under "Regnskab", hvor systemet regner baglæns og finder en kurs. Så hentes kursen altså på dagen for posteringen i din "Superkladde".
 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer