Slet en kassekladde i din Superkladde

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan slette en kassekladde i tillægsmodulet Superkladde.
  • Denne funktion kræver, at du har tillægsmodulet Superkladde.

Sådan sletter du en kassekladde

1. Tryk på "Superkladde" på linjen øverst ved siden af "Rapporter".
  2. Tryk på navnet på kladden i venstre hjørne.
  3. Vælg "Opsætning af kassekladde".
  4. Sæt hak ud for den kassekladde du vil have slettet og tryk på "Slet" knappen øverst til venstre.
  5. Tryk på "Ok" for at slette den.
OBS:
En kassekladde kan kun slettes, hvis den ikke indeholder posteringer.