Tilknyt et dokument til en postering i tillægsmodulet "Superkladde"

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilknytte dokumenter fra din computer direkte til posteringer i kassekladden i tillægsmodulet “Superkladde”.

Du kan tilknytte dokumenter af typen: GIF, JPG/JPEG eller PDF.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Superkladde og tillægsmodulet Indscanning.

Sådan tilknytter du et dokument til en postering

1. Tryk på "Superkladde" på linjen øverst ved siden af "Rapporter".
  2. Vælg den kassekladde, du vil arbejde i.
  3. Stil markøren på den linje, du vil arbejde med og tryk på "Tilknyt" for oven til højre i din kassekladde.
  4. I pop up-vinduet vælger du det dokument, du vil tilknytte posteringen ved at trykke på det.
  5. Når dokumentet er tilknyttet, kan du se dokumentet til højre ud for posteringen.
OBS:
Du skal have aktiveret "Dokumenthåndtering" til i "Superkladde" for, at du kan tilknytte dokumenter til dine posteringer. Det gør du i kassekladden under "Opsætning" og så under "Dokumenthåndtering". Her kan du sætte hak i "Aktivér dokumenthåndtering".