Frivillighed: Skab forandring og teamspirit

Frivillighed: Vær forandringen du ønsker at se

 

#VolunteerwithVisma

#VolunteerwithVisma

 

Se vores bæredygtighedsstrategi

Få en karriere i e-conomic
 
 
 

Frivilligt arbejde er et stærkt redskab til at skabe forandring

 

#VolunteerwithVisma er vores corporate volunteering program. Her får medarbejdere den fantastiske mulighed for at være med til at bekæmpe samfundsmæssige udfordringer ved at være frivillig for et godt formål i arbejdstiden.  

 

 

 

Partnerskaber der skaber værdier

 

I 2030 vil IT-sektoren mangle mere end 22.000 IT-professionelle. Det er en udfordring, der berører hele sektoren og samfundet. Derfor fokuserer vi på partnerskaber for SDG'erne, hvor vi sigter mod at øge bevidstheden om STEM-uddannelse ved at engagere vores medarbejdere gennem frivilligt arbejde og inddrage dem i den indflydelse, vi laver.

 
 

Coding Class

Det er vigtigt, at vores børn har de rigtige færdigheder til at navigere i en stadig mere digital verden og skabe innovative tech-løsninger. Derfor har IT-Branchen indført Coding Class i folkeskolerne, hvor børn kan lære at kode.

ReDI School

Kun 29 procent af digitale talenter i IT-branchen er kvinder. ReDI School er en non-profit teknologiskole for kvinder med migrant- og flygtningebaggrund, der tilbyder gratis IT- og teknologikurser på flere niveauer.

HackYourFuture

HackYourFuture imødekommer behovet for flere verdens mangel på webudviklere, samt mangfoldighed i tech-branchen. Dette ved at tilbyde relevant uddannelse til migranter, der står over i udfordrende situationer.

Julehjælpen

Alle børn fortjener en god jul. Tusindvis af frivillige hjælper hvert år danske børn med at få en bedre jul. Medarbejdere kan derfor gøre en stor forskel for familier, der kæmper for at få enderne til at mødes dagligdagen.

Coding Classe

Det er vigtigt, at vores børn har de rigtige færdigheder til at navigere i en stadig mere digital verden og selv være i stand til at skabe og være innovative med teknologi. Derfor har IT-Branchen indført Coding Class i folkeskolerne. 

ReDI School

Kun 29 procent af de digitale talenter i it-branchen er kvinder. ReDI School er en non-profit teknologiskole for kvinder med migrant- og flygtningebaggrund, der tilbyder et gratis program, herunder IT- og teknologikurser på flere niveauer. 

HackYourFuture

Verden har desperat brug for flere udviklere. HackYourFuture imødekommer behovet for flere webudviklere og mangfoldighed i tech-branchen ved at tilbyde relevant uddannelse til personer, der står over for udfordrende situationer.

Julehjælpen

Alle børn fortjener en glædelig jul. Hvert år hjælper tusindvis af frivillige børn i Danmark med at få en bedre jul. Som frivillig kan medarbejdere gøre en stor forskel for familier, der kæmper for at få enderne til at mødes i deres dagligdag.

 
 

Sådan er det at være frivillig på #VolunteerwithVisma

 

"Da jeg gik i folkeskolen, vidste jeg knap, hvad kodning var, og jeg ville have sat pris på en rollemodel, der kunne lære mig om kodningens værdier og muligheder. Derfor er det et privilegium at bidrage og hjælpe børn med at booste deres færdigheder indenfor problemløsning."

- Bjarke Jørgensen, frivillig for Coding Class

"Som frivillig og ambassadør for ReDI School kan jeg hjælpe andre med at lære og samtidig lære meget selv, da det er et nyt område for mig. Det ReDI School står for taler virkelig til mit hjerte, især muligheden for, at vi kan give kvinder mere gennemslagskraft og selvtillid til at søge job indenfor IT-branchen."

-  Monique Christiansen, Account Manager og frivillig for ReDI School

 
 
 
 

Vidste du, at frivillighed på arbejdspladsen...

 
 
 
  • Kan give større optimisme og en følelse af formål


  • Er en mulighed for, at medarbejdere mødes på tværs af afdelinger


  • Har positiv impact for vores planet og samfund 


  • Skaber en engageret arbejdsstyrke

  • Giver tilbage til samfundet, og beriger både medarbejderen og arbejdsgiveren


  • Øger medarbejderglæden 
    og team spirit


  • Skaber intern stolthed og ekstern synlighed

 

Læs vores bæredygtighedsstrategi

 
 
 
 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer