"Hos Academy
får kursisterne noget ekstra."

Jesper Hess, Visma Academy

Se hvilke regnskabskurser vi tilbyder

 

Fysiske regnskabskurser, som er mere end bare regnskab

Supporten i e-conomic oplevede, at der var langt mellem hvor den normale support stoppede og der hvor kunderne skulle have en konsulent eller decideret uddannelse, for at få hjælp. Derfor opstod Visma Academy i 2019, som er e-conomics kursusafdeling. Her underviser vi eksisterende og potentielle kunder i alt fra Intro til regnskab og bogføring, til Introduktion til e-conomic og Avancerede arbejdsgange i regnskabsprogrammet. Kurserne er både opdelt ud fra erfaring med regnskab generelt, men også ud fra erfaring i brugen af e-conomic. 

 

"Vi ved at regnskab kan være svært og kompliceret. Derfor afholder vi forskellige kurser i Visma Academy, hvor vi løbende forsøger at udvide paletten og ramme ned i de emner, som giver mest værdi. Vi vil med vores kurser gøre alt hvad vi kan, for at give de bedste forudsætninger til vores kursister, så de kan have fuldt fokus på deres hovedopgaver - uanset om det er den interne bogholder eller den selvstændige erhvervsdrivende, som deltager. e-conomic er selvfølgelig vores hjemmebane, men vi har også kurser, hvor man ikke behøver at bruge e-conomic."

Jesper Hess, Visma Academy


Gode oplevelser med fysiske kurser

På Academy kurserne tager vi det steppet videre fra vores webinarer, og ser på hvordan tingene tager sig ud i virkeligheden. Når kurset er fysisk, er der mere tid til individuelle spørgsmål, konkrete cases og networking. 

"Med Visma Academy har vi tid til fordybelse og interaktion med kursisterne, især fordi vi altid er to undervisere. På den måde kan vi foruden spørgsmål i plenum, hjælpe den enkelte kursist med en konkret udfordring på deres computer. Vi oplever desuden, at folk er glade for at komme ud af deres normale rammer. Hvis man sidder på kontoret til et webinar, kan man nemmere blive forstyrret. Når du deltager fysisk, så har du fuld fokus på kurset, men har også mulighed for en masse dialog og networking med de øvrige kursister. Vi oplever tit, når der kommer konkrete spørgsmål til arbejdsflows, at kursisterne internt snakker om tingene og hjælper hinanden. Det er altid dejligt at se."
Jesper Hess, Visma Academy

Se hvilke regnskabskurser vi tilbyder

Derfor skal du tilmelde dig et regnskabskursus

Vi tror på, at regnskab sagtens kan være sjovt og blive en værdiskabende aktivitet i en virksomhed. På vores fysiske Academy-kurser får du en dag væk fra en travl hverdag med fuld forplejning, tid til fordybelse i komplekse emner og en hyggelig dag i rare omgivelser med mulighed for sparring med de andre kursister. Derfor er vores kurser på Visma Academy mere end bare regnskab. 

Se hvilke regnskabskurser vi tilbyder

 

Få svar på de mest stillede spørgsmål om Visma Academy

 
  • Hvilke forudsætninger skal jeg have for at deltage på et regnskabskursus?

  • Får jeg et kursusbevis?

  • Kan I afholde et regnskabskursus i min virksomhed?

  • Skal jeg medbringe computer?

  • Kan jeg deltage i et regnskabskursus uden at have e-conomic