Købsvilkår for
Visma Academy

 

 

1. Accept af købsvilkår  

1.1. Nærværende købsvilkår (herefter “Vilkår”) tiltrædes ved at afkrydse “Jeg har læst og accepterer købsvilkår” på tilmeldingsformularen og gælder mellem Visma e-conomic A/S, CVR-nummer 29493473, Gærtorvet 1-5, 1799 København V (herefter “e-conomic”) og kunden (herefter “Kunden”). Hvis Kunden er en juridisk person accepteres disse Vilkår på vegne af Kunden. Denne service er business to business.  

 

2. Købsaftalens indhold  

2.1. Ved accept af disse Vilkår erhverver Kunden retten til at deltage på et af e-conomic afholdt kursus (herefter “Tjenesten”)  i henhold til tilmeldingsformularen, som udfyldes ved køb af Tjenesten.  

 

3. Priser og betaling 

3.1. Kunden får tilsendt en faktura efter endt kursus som tilsvarer den oplyste pris på tilmeldingsformularen.  

3.2. Prisen er angivet i DKK og er eksklusiv moms. 

3.3. Faktura for køb af Tjenesten bliver sendt via e-mail til den e-mailadresse, der er blevet oplyst ved bestilling af Tjenesten. 

3.4. Betalingsbetingelser er 8 dage netto fra fakturadato.

3.5. Betales den tilsendte faktura ikke rettidigt, sendes rykker 1 uden gebyr 7 dage efter fakturaens forfaldsdato. Betales fakturaen fortsat ikke, sendes 10 dage senere rykker 2 med et gebyr på DKK 150,00. 

3.6. Kunden accepterer, at fakturaer og rykkere sendt pr. e-mail til den af Kunden angivne e-mailadresse skal anses for leverede, når de er afsendt af e-conomic. 

3.7. Prisen er inklusiv forplejning. 

 

4. Afmelding  

4.1. Det er muligt at afmelde sig et tilmeldt kursus vederlagsfrit indtil dagen før kurset afholdes. Ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på DKK 499, såfremt Kunden ikke forinden har underrettet e-conomic herom. 

 

5. Retten til at annullere 

5.1. e-conomic forbeholder sig retten til at aflyse planlagte kurser. Dette kan være i forbindelse med for få tilmeldinger til det respektive kursus eller sygdom hos en underviser. Såfremt et planlagt kursus annulleres, vil de tilmeldte blive underrettet herom på den oplyste e-mailadresse hurtigst muligt. 

 

6. Ændringer  

6.1. e-conomic forbeholder sig retten til at foretage ændringer i det udbudte kursus, herunder tid og sted samt dele af indholdet og undervisere. 

 

7. Ansvar 

7.1. e-conomic fraskriver sig ethvert ansvar i relation til disse Vilkår, services eller brug af Tjenesten, uanset om dette opstår i kontrakt eller uden for kontrakt, herunder for følgeskader eller andre indirekte tab samt tab der er opstået som følge af simpel uagtsomhed.   

 

8. Privatlivspolitik 

8.1. Personoplysninger bliver behandlet i henhold til vores privatlivspolitik.

 

9. Tvister 

9.1. Disse Vilkår er undergivet dansk ret og enhver tvist, der udspringer af købet, herunder disse Vilkår, skal anlægges ved Byretten i København.  

 

10. Gyldighed 

10.1. Disse Vilkår er gyldige fra d. 1 februar 2020. 


 

Har du brug for hjælp?


Intet spørgsmål er for småt. Vi sidder klar til at hjælpe dig 5 dage om ugen.


Ring til os på:
 

88 20 48 40 

Telefonerne er åbne man-tors kl. 9.00-15.00
og fre kl. 9-14.

Du kan også sende en mail til os på
kursus.e-conomic@visma.com

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer