DataLøn

Sub title

Lav lønarbejdet nemt, hurtigt og sikkert med DataLøn

Fordele ved denne app

  • Automatiske indberetninger og overførsler
  • Fri support og rådgivning telefonisk og online
  • Gratis oprettelse. 3 måneders fri returret

Denne app kræver

  • Abonnement på DataLøn
  • Abonnement hos e-conomic
Appen er en del af:

Lav lønarbejdet nemt, hurtigt og sikkert med DataLøn

Med DataLøn kan du nemt, hurtigt og sikkert indberette løn til dine medarbejdere. DataLøn sørger automatisk for indberetninger og overførsler til SKAT, ATP, Samlet Betaling, barselsfonde, feriefonde og pension med mere. DataLøn sender medarbejdernes lønsedler til deres e-boks og dine lønbilag til virksomhedens eget e-arkiv. 

Du skal være tilmeldt DataLøn. Du betaler en fast pris pr. lønseddel og et serviceabonnement. Fri support og rådgivning telefonisk og online er inkluderet i dit abonnement. Så er du i trygge hænder, hvis du får brug for hjælp. Når du har tilmeldt dig DataLøn, kan du se i e-copedia, hvordan du opsætter DataLøn i e-conomic.

Prøv Dataløn gratis.
Prøv e-conomic gratis.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Bluegarden
Lautrupbjerg 6
2750 Ballerup
Denmark

Sådan kommer du i gang med DataLøn

1. Tilmeld dig DataLøn. Du betaler en fast pris pr. lønseddel + serviceabonnement. Fri support og rådgivning telefonisk og online er inkluderet i serviceabonnementet. 

2. Herefter opretter du din virksomhed og dine medarbejdere i DataLøn. Vi hjælper dig gerne i gang. Nu kan du indberette løn til dine medarbejdere. Lønsedler bliver sendt til medarbejdernes e-boks og dine lønbilag til virksomhedens eget e-arkiv. DataLøn sørger automatisk for indberetninger og overførsler til SKAT, ATP, Samlet Betaling, barselsfonde, feriefonde og pension med mere. 

3. Med integrationen til e-conomic, bliver lønnen automatisk overført til den valgte kassekladde efter hver lønkørsel. Så slipper du for at indtaste det manuelt.

Præsentation af DataLøn

Fortæl os, hvad du synes om denne app

** Kun til internt brug. Dette vil ikke blive synligt på din bedømmelse.

Poul

| Nybolig Randers og Viborg

2
Din bedømmelse: 2
26. OKTOBER 2017
Da vi igennem en årrække har anvendt Bluegarden, giver indholdet ikke direkte ny viden / fordele. Derimod ser jeg frem til dataudvekslingen mellem de to værktøjer og de fordele, der må være forbundet hermed. Herudover er det måske alternativt smart at sende disse mails på nuværende tidspunkt, eftersom vi af support-team m.fl. er blevet tudet ørene fulde om, at vi endnu ikke må lave nogen som helst registreringer i e-conomic .

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis