Behandling af persondata med
e-conomic som dataansvarlig

For at vi kan danne os et billede af, hvad vi tror er relevant for dig og for at  personalisere de nyhedsmails som vi sender til dig, anvender vi de oplysninger du giver os, samt registrerer dine bevægelser på vores sider og hvordan du responderer  på indhold i vores nyhedsmails. Vi ønsker ikke at sende dig nyhedsmails du ikke er interesseret i. Du kan til enhver tid opdatere dine interesser eller fravælge at modtage yderligere information fra e-conomic på vores tilmeldingsside, som vi linker til fra alle e-mails der sendes ud. Her kan du også bede om at få slettet denne type personlige oplysninger, samt trække dit samtykke tilbage i forhold til videre behandling af dine personlige oplysninger til dette formål.

Hvis du hverken har besøgt e-conomics sider, eller udvist nogen interesse for den information vi har sendt dig i løbet af de seneste 24 måneder, vil dine personlige oplysninger der er indsamlet til ovenstående beskrevne formål blive slettet automatisk.

 

Brug af tredjeparter

e-conomic er en del af Visma koncernen (Visma Group). For at kunne tilbyde dig services vi tror, har din interesse, vil vi kunne dele dine personlige oplysninger med andre selskaber i Visma-koncernen. Visma deler ikke dine personlige oplysninger med andre eksterne tredjeparter end de, der er leverandører af vores IT-systemer. Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via databehandleraftaler med nævnte leverandører. Nogle af de nævnte eksterne tredjeparter er lokaliseret i lande udenfor EU/EØS området. Her garanterer e-conomic, at der forefindes lovligt grundlag for overførsel af dine personlige oplysninger til tredjeparter, der er etableret i de lande, enten via Privacy Shield eller EU Model Clauses. Oracle er et eksempel på en sådan tredjepart, der blandt andet er lokaliseret i USA. e-conomic benytter Oracle som leverandør af markedsføringsværktøjet Eloqua, der bistår med at personalisere indholdet i nyhedsmails.  

Kontakt os gerne på privacy@e-conomic.com hvis du ønsker mere information om vores underleverandører og dokumentation i denne forbindelse, eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende hvordan e-conomic behandler dine personlige oplysninger.

 

Vi står til din rådighed

Det er din ret at begære indsigt, protestere, korrigere eller begrænse vores behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til dataportabilitet, samt ret til at klage til Datatilsynet over e-conomics behandling af dine personlige oplysninger.  

Du kan finde yderligere information om vores behandling af personlige oplysninger og dine rettigheder i vores privatlivspolitik. Læs også mere om hvordan vi anvender cookies.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer