Adtention

Skiftet fra Billy til e-conomic

Altid sikret en høj digital standard

Webudvikling, digital marketing og online identitet er alle områder, som det digitale marketing bureau Adtention er eksperter i. Siden deres opstart i 2015 er virksomheden gået fra at være en mindre startup til en etableret virksomhed. I takt med virksomhedens udvikling, og med det stigende behov for digitale løsninger hos landets virksomheder, har Adtention haft brug for en regnskabsløsning, som kunne følge med væksten. Derfor valgte Adtention at skifte fra Billy til e-conomic regnskabsprogram. En fremtidssikret løsning, der følger med den digitale udvikling.

"Efter vores opstart i 2015 gik det rigtig hurtigt. Vi kunne pludselig mærke, at vi havde brug for et regnskabsprogram, som havde det digitale overskud og de rette ressourcer, så vi kunne opskalere vores forretning og få styr på økonomien. e-conomic hjælper med alt dette, og giver overskud i hverdagen."

Dennis Frederiksen, CEO, Adtention

Fra manuelle arbejdsgange til automatiserede processer

En af de helt store fordele som Dennis og hans team har oplevet siden skiftet til e-conomic, har især været de mange tidsbesparelser, som har fulgt med programmet. 

Adtention har nemlig benyttet sig af muligheden for at kombinere e-conomic regnskabsprogram med udvalgte apps som Likvido og Corpay One. Med disse apps har de sluppet for manuelle arbejdsgange, og kan nu i langt højere grad optimere deres tid, og bruge den på det de er bedst til:

“Tid er en knap ressource, og derfor er det vigtigt, at vi bruger den på det, der giver bedst mening for os. Med et skifte til e-conomic har vi kunne skabe et frirum til at udvikle vores virksomhed, og give plads til det der giver mening for os - nemlig, at skabe de bedste digitale værktøjer til vores kunder. ”

Største fordele for Adtention

  • Konvertering til e-conomic foregår enkelt og stressfrit
  • Automatisering optimerer den daglige arbejdsgang
  • e-conomic tilpasser sig virksomhedens udvikling
  • Komplekse regnskabsudfordringer bliver klaret hurtigt og effektivt
  • 200+ apps skaber tidsbesparende løsninger og optimerer interne processser
 
 
 

Om Adtention

Adtention er et digitalt marketingbureau med fokus på effektiv sparring, effektiv proces og effektive digitale løsninger. Hos Adtention er potentielle kunder altid sikret et stærkt digitalt fundament, som giver holdbare resultater på den lange bane.

Læs mere om Adtention

Skift til e-conomic: Vi flytter dit regnskab gratis

Vi flytter dine regnskabsdata til e-conomic helt gratis, uanset hvilket regnskabsprogram, du bruger i dag. Du får både åbningsbalance, kundekartotek og kontoplan med fra dit nuværende regnskabsprogram, så du slipper for at starte dit arbejde helt fra bunden. 

Fortæl mig mere

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.