Ballerup VVS

Læs mere om, hvordan e-conomic
har hjulpet Ballerup VVS

VVS firma slukker serveren og sparer penge i skyen

Tidligere havde Ballerup VVS Bedre bad og Energi et dyrt, serverbaseret økonomiprogram, C5, der ikke integrerede med ordrestyringen. Nu har Richard Madsen skiftet C5 ud med e-conomic, så han har én enkelt brugerflade, som ligger i skyen.

 ”Vi lavede en prøvekørsel, og herefter lagde vi det hele op i skyen. Det betyder, at vi nu har slukket for serveren. Alt i alt har vi nok sparet 15.000-20.000 kr. bare på at skifte regnskabsprogram, og dertil kommer omkostninger til vedligehold af hardwaren.”

Richard Madsen, indehaver af Ballerup VVS Bedre Bad og Energi

Ingen binding eller startomkostninger

Ballerup VVS har adgang til e-conomic programmet via et abonnement til en lav, månedlig ydelse. Det er en model, som ikke kræver binding eller startudgifter, og som derfor er attraktiv. Kombinationen af e-conomic og ordrestyring.dk giver Richard Madsen et stærkt, økonomisk overblik.

”Man kan i realiteten lave alle disse funktioner uden at have ret megen forstand på regnskab, så kontorhjælpen skal bruge mindre tid. Derfor vil jeg mene, at hvis man har en lille installationsforretning, fx el eller vvs, så kan man spare 1/3 ansat ved at bruge den her kombination.”
Richard Madsen, indehaver Ballerup VVS Bedre Bad og Energi

Fordele for Ballerup VVS Bedre Bad og Energi

  • Automatiserede processer, der sparer tid
  • Tilgængelig online 24/7
  • Ingen binding
  • Ingen investering i dyre servere
  • Nem og billig opstart

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer