Borg Sound

e-conomic + e-fakturering

Optimeret modtagelsesflow med e-fakturaer

Borg Sound er en familieejet kæde af fysiske musikbutikker. Siden opstarten i 2018 er virksomheden gået fra at have én butik til i dag at have fem fysiske butikker samt en webshop, hvor de forhandler alt fra instrumenter til lydudstyr. Mette Guldberg er bogholder hos Borg Sound og er glad for, at de bruger e-conomic regnskabsprogram, da selv den mindste pakke ifølge hende, både fungerer til små virksomheder med få ansatte, og til større virksomheder, som Borg Sound efterhånden er blevet til - med mulighed for at udvide efter behov.

“Vi er i dette regnskabsår startet på at have alle vores bilag elektronisk,
og de fakturaer vi modtager elektronisk giver virkelig en fordel, fordi vi slipper for at skulle overføre leverandørfakturaer fra e-mail eller indscanne dem.”

Mette Guldberg, Intern Bogholder, Borg Sound

Mindre manuelt arbejde -  hurtigere bogføring

Borg Sound startede med at modtage elektroniske fakturaer, fordi nogle af deres leverandører havde besluttet at overgå til elektronisk fakturaafsendelse. Men hos Borg Sound klager de ikke - den daglige oplevelse med at modtage fakturaer elektronisk har udelukkende været positiv. 
Foruden en hurtigere bogføring har en stor fordel været, at samhandlen med leverandørerne, er meget nemmere. Især de leverandører som også benytter sig af e-conomic. 

”Risikoen for at en faktura bliver overset og leverandøren ikke får rettidig betaling er blevet reduceret markant med elektronisk samhandel, frem for når vi modtager fakturaer sendt som PDF via mail. De fakturaer vi modtager elektronisk har herudover mindsket vores arbejdsgange, inden fakturaerne er klar til bogføring. ”
Mette Guldberg, Intern Bogholder, Borg Sound

Modtagelse af elektroniske fakturaer sikrer rettidig betaling, bedre samhandel med leverandører og højere sikkerhed for Borg Sound.

De største fordele for Borg Sound
med modtagelse af e-fakturaer

  • Langt nemmere at administrere fakturaer
  • Sikkerhed og præcision i EAN-fakturaer
  • Mindre risiko for at fakturaer bliver overset
  • Manuelle arbejdsgange undgås og frigiver tid
  • Altid betaling til tiden
  • Minimal opsætning før det fungerer

Om Borg Sound

BORG SOUND er det nyeste ben i Borg-koncernen, som udover musikbutikkerne, også har en reklame- og trykvirksomhed samt et inventarmonteringsfirma. De går ikke på kompromis med kvaliteten hos BORG SOUND og elsker at nørde helt ned til den mindste detalje.

Læs mere om Borg Sound

 
 
 

Fremtidens faktura er elektronisk

En elektronisk faktura bliver sendt og modtaget via EAN/GLN-, P- eller CVR-nummer. Modsat fakturaer, modtaget som PDF, modtages e-fakturaer direkte til din inbox i e-conomic, hvorfra den kan behandles og sættes til betaling. Det skyldes at fakturainformationer fra din leverandørs system overføres direkte til e-conomic, når den sendes elektronisk. Vi vil gerne give alle vores kunder mulighed for at modtage e-fakturaer via deres Inbox, da vi tror på fremtidens faktura er elektronisk. 

 

Modtag fakturaer elektronisk