Hungry.dk

e-conomic + egne systemer

Hungry.dk sparer en administrativ medarbejder om ugen

Med flere end 1.000 restauranter på kundelisten og håndtering af madbestillinger for flere end 100 millioner kr. årligt er Hungry.dk i dag en af Danmarks største takeaway-portaler. Med få klik eller swipes bestiller tusindvis af danskere dagligt takeaway via Hungry.dk-platformen, der derved genererer en kæmpe mængde data.

”Det er slut med Microsofts tunge, serverbaserede økonomisystemer. Med overgangen fra C5 til onlineregnskabsprogrammet e-conomic har vi elimineret alle manuelle processer og derved også risikoen for fejl. På den konto sparer vi samtidig ca. en dags administrativt arbejde hver uge.”

Morten Larsen, stifter og bestyrelsesformand Hungry.dk

Alle systemer ’taler sammen’

Tidligere havde Hungry.dk en række integrationsbegrænsninger - i dag integrerer alle systemer, og der kører automatisk synkronisering med e-conomic. Data fra alle køb overføres automatisk til e-conomic via en databoks i restauranterne, så Hungry.dk hele tiden har overblik over balancer, omsætning m.m.

”Når vi fx i dag sender fakturaer af sted til restaurationskunderne hver anden uge, så foregår det hele automatisk. Vores udvikler klikker blot en enkelt gang i e-conomic, og herefter sendes alle fakturaer af sted til de respektive restauranter med alle specifikationer automatisk indlæst.”
Morten Larsen, stifter og bestyrelsesformand

Fordele for Hungry.dk

  • Ingen integrationsbegrænsninger
  • Automatiserer processer og sparer tid
  • Abonnementsbaseret løsning  - ingen investering i dyre servere
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Gratis adgang for revisor

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer