Kenn Sonne

e-conomic + Truckplanner

Vognmænd sparer penge i skyen

Slut med disponering i Excel og bookinger med blyant og papir. En ny online version af transportløsningen Truckplanner automatiserer økonomistyringen med integration til e-conomic. Hos vognmandsvirksomheden Kenn Sonne, der har specialiseret sig i fragt til og fra Bornholm, har Truckplanner og integrationen til e-conomic gjort arbejdsgangene langt mere effektive og enkle.

”Jeg forventer faktisk, at vi i løbet af kort tid kan spare en hel administrativ medarbejder, hvilket passer rigtig godt med, at en af vores medarbejdere ønsker at gå på efterløn”

Mathias Sonne, transportvirksomheden Kenn Sonne

Nem og billig opstart

It-virksomheden multi:it, der står bag Truckplanner, har udviklet en komplet transportløsning, der er let tilgængelig, nem og intuitiv at anvende  - og til en pris, hvor alle kan være med. Med integrationen til e-conomic overføres bookinger fra Truckplanner automatisk til fakturering i e-conomic, så opgaver som bogføring, debitorstyring og andre økonomiske transaktioner håndteres i e-conomic.

”Vi er blevet tilbudt mange forskellige transportløsninger, alle med det til fælles, at de havde store opstartsomkostninger i form af opsætning og oplæring af medarbejdere mv. Truckplanner kræver ingen oplæring, og det er super nemt at komme i gang.”
Mathias Sonne, transportvirksomheden Kenn Sonne

Fordele for Kenn Sonne

  • Ressourceoptimering  - enkelt og intuitivt
  • Automatiserede processer sparer tid
  • Nem og billig opstart
  • Ingen binding, ingen investering i dyre servere
  • Alle faciliteter er tilgængelige online 24/7

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer