Les Deux

e-conomic + Traede

Les Deux løfter salget med e-conomic og Traede

Hos det danske Full Concept tøjbrand Les Deux, der sælges fra ca. 900 butikker i 26 lande, har man skiftet ordrebestillinger via opringninger og mails ud med B2B salgsløsningen Traede – en online salgsplatform, der er fuldt integreret med e-conomic regnskabsprogram. Det minimerer fejlrisikoen, optimerer salget og sparer Les Deux for en masse administrativt arbejde.

”Integrationen mellem Traede og e-conomic er blevet en vital del af vores salgsorganisation. Den samlede løsningen effektiviserer alt vores B2B salg direkte fra butikker, indkøbere og agenter. Alle ordrer, pre-ordrer og salg i Traede registreres 24/7 i e-conomic, og det sparer os for tid, samtidig med, at fejlrisikoen er minimeret.”

Andreas von der Heide, co-founder Les Deux

Mere salg og bedre overblik

Fordelen ved at bruge Traede er, at Les Deux kun har én kanal ind, når f.eks. butikker bestiller varer.  Det forenkler ordreprocesserne og gør salgsorganisationen stærkere, fordi der ikke er så mange kontaktpunkter som tidligere. Og med integrationen til e-conomic er det muligt at trække en masse data ud om salg, lagerstatus mm., som bl.a. er med til at give et bedre overblik over indkøbsmønstre.

”Med de to løsninger samlet i én kan vi trække en masse værdifulde data – bl.a. over butikkernes salgs- og indkøbsmønstre. Den viden kan vi bl.a. bruge til at blive bedre på indkøb. Det giver os også en værdifuld indikation af, hvordan vi skal opbygge vores kollektioner fremadrettet.”
Andreas von der Heide, co-founder Les Deux

Fordele for Les Deux

  • Direkte integration mellem Traede og e-conomic
  • Alle ordrer via Traede sendes over i e-conomic
  • Online løsning tilgængelig fra alle platforme 24/7
  • Automatiseret integration eliminerer fejlrisikoen
  • Butikker kan se den aktuelle lagerstatus i Traede

e-conomic og Les Deux

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp Les Deux

 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer