Malerfirmaet NPC

e-conomic + Integration til Dataløn

Kun en enkelt formiddag hver 14. dag bruger Malerfirmaet på administrativt arbejde

Malerfirmaet NPC består af en direktør og 12 svende, der tilbyder deres ekspertise på hele Sjælland. Firmaet har mange forskellige slags kunder, og løser alt fra mindre private sager til store enterprise sager. For at svendene kan bruge mest mulig tid på kunderne, er det vigtigt for Malerfirmaet NPC, at deres systemer taler sammen. Det giver dem billig og nem administration.

“Vores lønsystem er Dataløn. Og det har vi valgt, fordi det er helt integreret - både med vores time-lønsystem, som er Intempus, og så vores regnskabssystem, som er e-conomic”

Rene Lohpehre, Direktør, Malerfirmaet NPC

Smart integration der klarer alt fra opgaven er udført, til lønnen er bogført

Det er vigtigt for Malerfirmaet NPC at optimere forretningen og være billigere end konkurrenterne. Og det har de opnået ved at integrere deres lønsystem og regnskabsprogram.

“Det vi har opnået ved at køre den her integration er selvfølgelig, at jeg kan drive en virksomhed alene med 12 ansatte. Og det betyder for min hverdag, at det er utrolig lidt, vi beskæftiger os med administration. Det er noget, vi kan sætte ind i kalenderen til en formiddag hver 14. dag. Så det er bare at komme i gang”
Rene Lohpehre, Direktør, Malerfirmaet NPC

De administrative processer er blevet langt nemmere for Malerfirmaet NPC med integrationen mellem Dataløn og e-conomic. Nu taler alt sammen, fra svendene indtaster timer på deres mobiltelefoner til lønnen bliver bogført i e-conomic og afsluttet i Dataløn. På den måde skal Malerfirmaet NPC lave så lidt administrativt arbejde som muligt, og kan i stedet koncentrere sig om det, de brænder for.

De største fordele for malerfirmaet

  • Billig og nem administration
  • Integration mellem systemer, der taler sammen
  • Mere tid til at drive virksomhed
  • Integration, der virker i hele arbejdsprocessen
  • Løn kan bogføres i e-conomic fra Dataløn
  • Administration tager kun én formiddag hver 14. dag
 

Om Malerfirmaet NPC

Malerfirmaet NPC har flere års erfaring i malerbranchen. De arbejder for erhverv, private, den offentlige sektor, bolig- og forsikringsselskaber og beskæftiger sig med det meste malerarbejder både inden- og udendørs.

Læs mere om Malerfirmaet NPC

 

   
 

Skræddersy dit regnskabsprogram med e-conomic Market

Med få klik kan du integrere dit regnskabsprogram med forretningssystemer, som passer bedst til din virksomheds behov. e-conomic Market fungerer som en "markedsplads", hvor forretningssystemer er lige så nemme at tilføje til dit regnskabsprogram, som apps er til en smartphone. Derfor kalder vi forretningssystemerne i Market for apps.

Lær mere om e-conomic Market

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.