Miinto

e-conomic + EY e-faktura

Skandinaviens førende modeportal dropper dyre konsulenttimer

Med flere end 3000 brands og modebutikker fra 8 lande koblet op på Miintos online webshop, er Miinto Skandinaviens absolut førende online markedsplads for modebutikker. C5 er for nogle år siden skiftet ud med e-conomic, og det har givet Miinto markante effektiviseringer og tidsbesparelser og halveret antallet af medarbejdere i økonomiafdelingen.

”Med C5, der ikke var integreret med vores eget administrationssystem var arbejdsgangene besværlige, og vi brugte et hav af dyre konsulenttimer, når systemet skulle rettes til. Med e-conomic har vi et skalerbart system, der kører problemfrit i skyen, hvor vi slipper for dyre konsulenttimer.”

Martin Dahl Carstensen, CFO Miinto

Effektiviseringsgevinster
med e-conomic

e-conomic er nu integreret med Miintos eget udviklede administrationssystem, som er hele kernen i forretningen. Tidligere brugte økonomiafdelingen ca. en arbejdsuge om måneden på at fakturere ud til de enkelte butikker. Med e-conomic kan medarbejderne gøre det på to dage om måneden.

”På omkostningssiden har Miinto oplevet en tilsvarende effektivisering. Tidligere havde vi fat i vores leverandørfakturaer ad mange omgange samt ansatte og partnere i Indien og Norge, der udførte tastearbejdet. Med e-conomic har vi effektiviseret, og i dag sidder vi tre medarbejdere og udfører det samme arbejde som seks medarbejdere udførte tidligere.”
Martin Dahl Carstensen, CFO Miinto

Miinto har endvidere integreret e-conomic med EY e-faktura, som gør det muligt at automatisere håndteringen af leverandørfakturaer direkte fra leverandøren og efterfølgende automatisk overførsel til e-conomic systemet.

Fordele for Miinto

  • Sparede driftsomkostninger
  • Abonnementsbaseret løsning - ingen investering i dyre servere
  • Integrerer med alle systemer
  • Manuelle arbejdsgange elimineret
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Afslutte månedsrapporter hurtigere

Om Miinto

På miinto.dk er det muligt at handle direkte i Danmarks bedste fysiske modebutikker. Miinto.dk kombinerer således de fysiske modebutikkers ekspertise, service og tryghed med den fleksibilitet og tilgængelighed som kendetegner onlinehandel.

Læs mere omkring Miinto.dk

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.