Mødrehjælpen

Mødrehjælpen samler alle deres lokalforeninger med e-conomic

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der rådgiver og støtter gravide og børnefamilier i en svære situationer. Med mere end 40 landsdækkende lokalforeninger i konstant vækst, havde Mødrehjælpen brug for et skalérbart og brugervenligt regnskabsprogram. Det får de med e-conomic.

“Med mere end 40 lokalforeninger havde vi brug for at knytte lokalforeningerne op på samme regnskabsprogram, derfor valgte vi e-conomic. Nu kan jeg som bogholder nemt og hurtigt tilgå alle aftaler – det betyder, at jeg altid kan hjælpe, hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer."

Hanne Jakobsen, Bogholder, Mødrehjælpen

Intuitivt og brugervenligt

Med e-conomic regnskabsprogram kan Mødrehjælpens frivillige være trygge ved bogføringen. De kan nemt og hurtigt tilgå systemet og have bogholderen med ind over regnskabet.

“Vores foreninger har taget godt imod e-conomic, og synes det er let og brugervenligt. Vi har især haft glæde af online-hjælpeleksikonet e-copedia, hvor vi har søgt hjælp til f.eks. oprettelse af en ny kassekladde, indtastning af budget og meget mere..”
Hanne Jakobsen, Bogholder, Mødrehjælpen

Fordele for Mødrehjælpen

  • Enkel, intiutiv og skalérbar løsning
  • Gratis support på mail, chat og telefon
  • Gratis adgang for revisor og administrator
  • Online tilgængelighed døgnet rundt

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer