Niloras ApS

Skiftet fra C5 til e-conomic

Et trygt og sikkert skifte til en fremtidssikret regnskabsløsning

Sanne, som er virksomhedsejer i Niloras ApS, har udskiftet regnskabsprogrammet C5 til fordel for e-conomic. Med en anbefaling fra en kunde og nøje research, valgte Sanne den fulde konvertering til e-conomic, fordi hendes gamle regnskabssystem udløber. En beslutning som har skabt ro omkring en ellers stressende situation.

“Jeg var fuldstændig på herrens mark. Jeg googlede mig frem og tilbage indtil jeg fandt e-conomic, som jeg egentlig også havde fået anbefalet af en kunde. Jeg nåede faktisk kun at kigge på det én dag, og synes at det virkede simpelt og overskueligt.”

Sanne, virksomhedsejer, Niloras ApS

Hvorfor e-conomic var det ideelle valg for Niloras

Da Niloras er en mindre handelsvirksomhed, betyder det, at Sanne står for det meste papirarbejde selv. Dette indebærer, at Sanne behøver et system, som er simpelt og ligetil, så hun kan fokusere på det, hun er bedst til.  

”Jeg er så lettet (...) det har været sådan et fint skifte, og trygt at komme i gang med. Man kan stadig, gøre det man er bedst til, og skal ikke bruge for meget krudt på at navigere rundt i programmet - det er jo ikke min spidskompetence. Man kan passe sit job, og jeg behøver ikke at sætte mig super meget ind i programmet, fordi det er så simpelt.”
Sanne, virksomhedsejer, Niloras ApS

Med skiftet til e-conomic kan Sanne nu nemt bogføre indbetalinger, og vælge en løsning, der passer til hendes virksomhed både nu og i fremtiden. Desuden mener Sanne, at hun vil få mere ud af e-conomic end sit tidligere regnskabsprogram på lang sigt, grundet brugervenligheden, som netop e-conomic tilbyder.

 

De største fordele for Niloras

  • Et hurtigt og nemt skifte
  • Tryg konvertering med den nødvendige hjælp fra Bizz Zolutions
  • Alle regnskabsdata flyttet
  • Nem og fleksibel regnskabsløsning
  • Mulighed for at tilpasse og udvide program efter behov
  • Gratis og ubegrænset hjælp
 
 
 

Om Niloras

Niloras ApS er en dansk handelsvirksomhed, som importerer og sælger persienner og gardintilbehør. Virksomheden er leverandører af specielt færdige træ-persienner, og er i blandt en af de første virksomheder,
som introducerede træ-persienner til Europa.

Skift til e-conomic: Vi flytter dit regnskab gratis

Vi flytter dine regnskabsdata til e-conomic helt gratis, uanset hvilket regnskabsprogram, du bruger i dag. Du får både åbningsbalance, kundekartotek og kontoplan med fra dit nuværende regnskabsprogram, så du slipper for at starte dit arbejde helt fra bunden. 

Fortæl mig mere

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.