Paradis

e-conomic + Ajour

Paradis Is åbner flere end 50 butikker i skyen

Med flere end 50 butikker i Danmark og flere på vej både i Danmark og USA er Paradis Danmarks absolut førende kæde af is-butikker. Via en integration i skyen mellem e-conomic og det intelligente kassesystem Ajour overføres alle data og transaktioner fra butikkerne automatisk i e-conomic, så ledelsen i Paradis 24/7 har overblik over nøgletal, sparer en masse tid på administration og nemt og hurtigt kan åbne nye butikker. 

”Vi har siden opstarten i 2000 løbende ekspanderet med nye butikker, og det forventer vi fortsat at gøre både i Danmark og USA. Det er derfor helt afgørende, at vi har en skalerbar løsning, hvor alle systemer taler sammen, og hvor vi nemt og smidigt kan starte vores franchise butikker op uden store omkostninger.”

Jørgen Bjerre, medstifter og CFO hos Paradis

Nøglen til succes

Paradis skiftede i 2007 deres gamle off-line regnskabssystem ud med online programmet e-conomic, så alle data er tilgængelige 24/7 fra både mobiler, tablets og computere. Paradis følger nemlig konstant med i butikkernes nøgletal - herunder omsætning, vareforbrug m.m. - og det er ifølge Jørgen Bjerre nøglen til succes.

”Når vi hele tiden følger nøgletallene, kan vi lynhurtigt analysere os frem til, hvorfor nogle butikker f.eks. performer bedre end andre – eksempelvis sælger mere kaffe. Og det samme gælder, når vi får nye produkter ind i vores sortiment. Så holder vi skarpt øje med salgstallene for de enkelte butikker, så vi kan benchmarke og hjælpe de butikker, hvor det måske går mindre godt.”

Jørgen Bjerre, medstifter og CFO hos Paradis

 
 
 

Fordele for Paradis

  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Skalerbar løsning – nemt at åbne nye butikker
  • Integration til kasseløsning sparer tid
  • Ingen investering i dyre servere
  • Ingen investering i back up løsninger

Om Paradis
Ideen til Paradis kommer fra de italienske gelateriaer i Rom, og den første Paradis butik blev åbnet i år 2000 i Aarhus. Isen produceres dagligt af friske og naturlige råvarer. I dag findes der 53 butikker i Danmark og tre i Los Angeles USA.

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.