RevisionsAktieselskabet

e-conomic + Konvertering

Slut med dyre opdateringer og konsulenttimer

Da RevisionsAktieselskabet.dk stod for at skulle opgradere deres nuværende C5-system, skulle der betales 28.000 kr. for opgraderingen og 10.000 kr. hvert år for rettighederne. Derfor skiftede RevisionsAktieselskabet til e-conomic, der løbende opdateres uden, at det koster en øre.

”e-conomic har vist sig at være alle pengene værd. Ud over en række funktioner, som C5 manglede, så er e-conomic netbaseret, og vi kan derfor hjælpe kunderne 24/7 uanset tid og sted. Samtidig giver e-conomic mulighed for at effektivisere og automatisere en lang række arbejdsgange, der ellers var baseret på papir og postvæsen.” 

Carsten Ågård, partner RevisionsAktieselskabet.dk

Billigere og bedre løsning

RevisionsAktieselskabet, der hjælper virksomheder med bogføring, revision, regnskab og rådgivning har udskiftet C5 med e-conomic i en revisorversion, som de bruger til egne opgaver, og en standardversion, som de bruger til kundernes opgaver.

”Det er en udskiftning, der har givet mange gevinster og så er den langt billigere i brug, både fordi det løbende abonnement er meget lavere, og fordi vi har sagt farvel til alle udgifterne til konsulenter og opdateringer. Så det er i bund og grund et imponerende system.”
Carsten Ågård, partner RevisionsAktieselskabet.dk

Fordele for RevisionsAktieselskabet:

  • Effektiviserede arbejdsgange
  • Online med kundernes regnskab 24/7
  • Skræddersyet program uden fordyrende udvikling
  • Mulighed for at sende fakturaer på mail

 

 

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer