Rito.dk

e-conomic + lagerstyring

Webshop i vækst med e-conomic som motor

Med 12 fuldtidsansatte og en tredobling af omsætningen inden for det sidste år, er Rito.dk en af Danmarks førende webshops inden for garn og hobby. Med e-conomic som bagvedliggende motor og direkte integration til webshoppen, er en række manuelle procedurer automatiseret, så medarbejdere sparer tid og fejlrisici derved minimeres.

”Jeg har tidligere arbejdet med C5, men det var for dyrt og besværligt. Med e-conomic har vi en løsning, der altid er opdateret og til en fast, lav månedlig pris. Og med e-conomics lagerstyringsmodul er det hele automatiseret og strømlinet, så alt stemmer og kunderne får varer til tiden.”

Dennis Drejer, indehaver Rito.dk

Hurtigt overblik 24/7 

e-conomic er fuldt integreret med Rito.dk. Det betyder, at hvis der tikker en ordre ind via webshoppen, så overføres ordren automatisk til e-conomic. Og i det øjeblik varerne skannes og sendes, så opgraderes ordren automatisk til en faktura og bogføres. Og med online adgang til e-conomic 24/7 fra både pc, tablets og smartphones, så kan Dennis Drejer og hans bogholder altid trække data, salg og regnskab ud lige meget hvor i verden de befinder sig.

”Med et enkelt klik trækker jeg typisk alle rapporter over salg og regnskab for en given måned. Her gennemgår jeg sammen med medarbejderne de væsentligste poster. Vi kan også nemt se, hvor der ligger store udgifter gemt til f.eks. transport eller spild på lageret, og så kan vi optimere på det.”
Dennis Drejer, indehaver Rito.dk

Fordele for Rito.dk

  • e-conomic integration til webshop
  • Nem og billig opstart
  • Ingen binding, ingen investering i dyre servere
  • Alle data tilgængelige online 24/7
  • Gratis adgang for revisor

Om Rito.dk

Rito.dk er en online-shop med salg af garn- og hobbyartikler startet i januar 2014. Virksomheden har kontor og lager på Marienlystvej i det nordlige Skive. Med stor erfaring i at drive sikker e-handel kombineret med mange års erfaring og passion inden for strik, hækling og hobby, er Rito.dk allerede vokset til 12 fuldtidsmedarbejdere, der altid er klar til at give kunderne den bedste service. 

Læs mere om Rito.dk her

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.