TechEdge

e-conomic + budget123

Førende softwarevirksomhed skalerer internationalt
med e-conomic og budget123

Hos den danske virksomhed TechEdge, der er verdens førende inden for software til måling af TV kanalernes seertal og som dækker 60 lande på verdensplan, styres alt i skyen fra hovedkontoret i København.

Med en direkte integration mellem e-conomic og budget123 er økonomiafdelingen sikret overblik, hurtigere rapportering og bedre budgetplanlægning samt mulighed for at have flere estimater af regnskaber.

”TechEdge består af et moderselskab og tre datterselskaber i udlandet, så derfor har vi brug for nem adgang til konsoliderede data på tværs af landene. Samtidig er det vigtigt, at systemerne integrerer i skyen, så vi nemt og hurtigt kan sætte systemet op på flere forskellige sprog og koble flere brugere på”

Jens Thomsen, Finance Manager TechEdge

Hurtig og nem rapportering

I takt med at TechEdge koncernen efterspørger mere rapportering på nøgletallene for de enkelte markeder, så er det vigtigt for Jens Thomsen, at der er 100 procent integration mellem e-conomic og budget123, så alle finansdata ligger opdaterede i begge programmer og kan tilgås fra alle platforme.

”Med et enkelt klik kan jeg overføre alle transaktioner, så jeg er opdateret og nemt kan rapportere nøgletal. Jeg har hele tiden mine faste modeller liggende i programmet, så jeg f.eks. kan følge omsætningen for hvert enkelt selskab, og hvilke udgifter de forskellige konti kommer fra, herunder løn, rejseomkostninger mm.”
Jens Thomsen, Finance Manager TechEdge


TechEdge er etableret i 2001 og har i alt 40 ansatte. 98 procent af omsætningen genereres i udlandet.

Fordele for TechEdge

  • Ingen integrationsbegrænsninger på tværs af lande
  • Abonnementsbaseret løsning - ingen investering i dyre servere
  • Automatisk håndtering af valutaer
  • Integrerer med alle systemer
  • Alle manuelle arbejdsgange elimineret
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.