”Vi skal ikke bekymre os om ubetalte regninger”

 

ViTolker ApS

 

Hos ViTolker ApS er Straksindbetaling et vigtigt værktøj, fortæller COO Helene Koch. Når pengene lander på kontoen, så snart fakturaen er sendt, kan de nemlig arbejde for virksomheden. Det har både betydning for likviditeten og for, at oversættelses- og tolkevirksomheden kan fortsætte sin vækst.

Læs mere om Straksindbetaling

Brancheløsning til restauranter og caféer i e-conomic

Der er travlt hos ViTolker, som løser opgaver inden for professionel oversættelse og tolkeservice på fremmedsprog og tegnsprog. Virksomheden har flere tusind freelancere, der skal have deres honorar med det samme, mens de store kunder kræver god tid til betalingen. 

”Vi har rammeaftaler med en lang række kommuner, som har længere betalingsfrist, og det sker også, at fakturaer ikke bliver betalt inden for fristen. I den anden ende har vi så tolkene, som altid skal have deres betaling rettidigt.”Helene Koch, COO hos ViTolker 

Straksindbetaling hjælper med at få enderne til at mødes, samtidig med at virksomheden sparer værdifuld intern tid og booster væksten, fortæller Helene Koch. ViTolker bruger især Straksindbetaling, når der er behov for at få pengene hurtigt hjem for en faktura – samtidig med at kunderne har lang betalingsfrist. 

”Med Straksindbetaling skal vi ikke bekymre os om ubetalte regninger. Faktisk har vi hjulpet nogle af vores kunder i det kommunale med at forbedre de interne betalingsprocedurer." Helene Koch, COO hos ViTolker

Plads til investeringer og vækst 

Ud over at være et godt redskab til at sikre likviditet til de løbende udgifter, kan Straksindbetaling også bruges strategisk. For det giver handlemuligheder at have helt styr på de økonomiske udsigter, påpeger Helene Koch.

”Straksindbetaling giver os en sikkerhed for, at vi kan budgettere med de fakturaer, vi sender ud, samtidig med at det giver fleksibilitet til at kunne betale vores leverandører.” Helene Koch, COO hos ViTolker

ViTolker er en virksomhed i udvikling, og det kræver både overblik og penge. Helene Koch forklarer, at brugen af Straksindbetaling betyder, at ViTolker hele tiden er klar over, hvad der er at arbejde med på kontoen.

”Vi ved konstant , hvordan vores likviditetsbudget skal tilrettelægges. Og det gør en forskel, når man som os gerne vil accelerere vækstplanerne. Så snart vi har overblik og styr på fakturering og håndtering af rykkere, kan vi tillade os at lave investeringer for at vækste.” Helene Koch, COO hos ViTolker

Den gode kundeservice må aldrig glippe 

 

Når ViTolker bruger Straksindbetaling på en faktura, udbetaler e-conomics samarbejdspartner, Moneyflow, pengene og står for den videre opfølgning og kundedialog. Hos ViTolker er god service en kerneværdi, så det gav anledning til nogle tanker – for hvordan ville det fungere over for kunderne?

”Vi lægger selv meget vægt på et højt serviceniveau, og det skal vi jo også kunne levere, når det gælder en ubetalt regning. Moneyflow er meget serviceminded, og vi har et godt samarbejde, hvor eventuelle udfordringer bliver løst hurtigt og professionelt.” Helene Koch, COO hos ViTolker

Kunderne føler sig heldigvis i trygge hænder og gør faktisk ofte gør en ekstra indsats for at betale til tiden, efter de har haft kontakt med Moneyflow, fortæller Helene. Med mange offentlige og private kunder i porteføljen har det været et kæmpe arbejde at følge op på, om alt var betalt. Det har Straksindbetaling lavet om på. 

”Vi laver fakturaen, og Moneyflow sørger øjeblikkeligt for udbetaling af pengene og videre opfølgning. Internt hos os har det været en stor lettelse at kunne overlade fakturaprocessen til Moneyflow.”

Helene Koch, COO hos ViTolker

Derfor er ViTolker glade for Straksindbetaling

  • Straksindbetaling er nemt og fleksibelt at bruge
  • Færre bekymringer om ubetalte fakturaer
  • Mere tid til at fokusere på kerneforretningen
  • Kontrol over likviditeten skaber rum til vækst
  • God service gennem hele fakturaprocessen
     

Om ViTolker

ViTolker er et oversættelses- og tolkebureau, som hjælper kunder med sprogløsninger i form af professionelle skriftlige oversættelser og fagligt funderet tolkeservice til både erhvervsvirksomheder, NGO’er og offentlige institutioner.

Læs mere om ViTolker

 

Hvad er Straksindbetaling?

 

Med Straksindbetaling sender du fakturaen og outsourcer resten af processen. Du får pengene til rådighed med det samme og slipper for at følge op og rykke for manglende betaling. Alt sammen med ét swipe i e-conomic.

Straksindbetaling er udviklet i samarbejde med den danske fintech-virksomhed Moneyflow, som er godkendt af Finanstilsynet. Det er gratis at tilføje Straksindbetaling i e-conomic.

Kom i gang med Straksindbetaling     Læs mere om Straksindbetaling

Kom i gang med Straksindbetaling 

Læs mere om Straksindbetaling

 

Med Straksindbetaling kan du forbedre din virksomheds cashflow

 
 
 

Hvis der er noget, du vil vide …

Vi er klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe dig i gang. 

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.