ViTolker ApS

"Med Straksindbetaling skal vi ikke bekymre os om ubetalte regninger"

Læs mere om Straksindbetaling

Brancheløsning til restauranter og caféer i e-conomic

Straksindbetaling skaber økonomisk råderum

Der er travlt hos ViTolker, som løser opgaver inden for professionel oversættelse og tolkeservice på fremmedsprog samt tegnsprog. Virksomheden har flere tusind freelancere, der skal modtage deres honorar tidligere end de store kunders betalingskrav – og mange kunder, som skal have god tid til at betale. Dén udfordring hjælper Straksindbetaling med at løse, samtidig med at virksomheden sparer værdifuld intern tid og booster væksten. ViTolker bruger især Straksindbetaling, når der er behov for at få pengene hurtigt hjem for en faktura. 

"Vi laver fakturaen, og Moneyflow sørger øjeblikkeligt for udbetaling af pengene og videre opfølgning. Vi har rammeaftaler med en lang række kommuner, som har længere betalingsfrist, og det sker også, at fakturaer ikke bliver betalt inden for fristen. I den anden ende har vi så tolkene, som altid skal have deres betaling rettidigt. Her giver Straksindbetaling os en sikkerhed for, at vi kan budgettere med de fakturaer, vi sender ud, samtidig med at det giver fleksibilitet til at kunne betale vores leverandører.”

Helene Koch, COO hos ViTolker

Et godt værktøj til både hverdag og vækst 

Ud over at være et godt redskab til at sikre likviditet til de løbende udgifter, kan Straksindbetaling også bruges strategisk.

”Det gør, at vi konstant ved, hvordan vores likviditetsbudget skal tilrettelægges. Og det gør en forskel, når man som os gerne vil accelerere vækstplanerne. Så snart vi har overblik og styr på fakturering og håndtering af rykkere, kan vi tillade os at lave investeringer for at vækste.” Helene Koch, COO hos ViTolker

Hvordan vil det fungere over for vores kunder? Det var én af overvejelserne, inden ViTolker gik i gang med at bruge Straksindbetaling. God service er en kerneværdi i virksomheden, så der var høje forventninger til Moneyflow..

”Vi lægger selv meget vægt på et højt serviceniveau, og det skal vi jo også kunne levere, når det gælder en ubetalt regning. Moneyflow er meget serviceminded, og vi har et godt samarbejde, hvor eventuelle udfordringer bliver løst hurtigt og professionelt.” Helene Koch, COO hos ViTolker

Helene oplever, at kunderne føler sig i trygge hænder, og at de faktisk ofte gør en ekstra indsats for at betale til tiden, efter de har haft kontakt med Moneyflow.

"Internt hos os har det været en stor lettelse at kunne overlade fakturaprocessen til Moneyflow. Vi har mange kunder – både offentlige og private, så før var det et kæmpe arbejde at følge op på, om alt var betalt. Med Straksindbetaling skal vi ikke bekymre os om ubetalte regninger – og faktisk har vi hjulpet nogle af vores kunder i det kommunale med at forbedre de interne betalingsprocedurer. Straksindbetaling er virkelig supernemt at bruge og vi kan faktisk ikke sætte en finger på det."

Helene Koch, COO hos ViTolker

De største fordele for ViTolker

  • Straksindbetaling er nemt og fleksibelt at bruge
  • Færre bekymringer om ubetalte fakturaer
  • Mere tid til at fokusere på kerneforretningen
  • Kontrol over likviditeten skaber rum til vækst
  • God service gennem hele fakturaprocessen
     

Om ViTolker


ViTolker er et oversættelses- og tolkebureau, som hjælper kunder med sprogløsninger, i form af professionel skriftlige oversættelser og fagligt funderet tolkeservice til både erhvervsvirksomheder, NGO’er og offentlige institutioner. Virksomheden er stiftet af en gruppe af flersprogede fagpersoner med en vision om at være en sprogpartner med fokus på faglighed og kvalitet i tolkning og oversættelse.

Læs mere om ViTolker

 

Hvad er Straksindbetaling?

 

Med Straksindbetaling sender du fakturaen og outsourcer resten af processen. Du får pengene til rådighed med det samme og slipper for at følge op og rykke for manglende betaling. Alt sammen med ét swipe i e-conomic.

Straksindbetaling er udviklet i samarbejde med den danske fintech-virksomhed Moneyflow, som er godkendt af Finanstilsynet. Det er gratis at tilføje Straksindbetaling i e-conomic.

Kom i gang med Straksindbetaling     Læs mere om Straksindbetaling

Kom i gang med Straksindbetaling 

Læs mere om Straksindbetaling

 

Med Straksindbetaling kan du forbedre din virksomheds cashflow

 
 
 

Hvis der er noget, du vil vide …

Vi er klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe dig i gang. 

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.