Visma Tryghedserklæring

Kære SummaSummarum-bruger

Det har altid været Vismas målsætning at tilbyde vores kunder de bedste og mest fremtidssikre regnskabsløsninger på markedet.

Derfor har vi besluttet at stoppe programopdateringerne og brugersupporten af SummaSummarum per 28. februar 2018 og bruge vores ressourcer på de af vores programmer, som har det største fremtidsperspektiv.
 

Du er vores førsteprioritet

Din kundeoplevelse er som altid vores højeste prioritet. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du kommer videre til et andet regnskabsprogram på den bedst tænkelige måde.

Som SummaSummarum-bruger giver vi dig muligheden for at prøve e-conomic online regnskabsprogram helt gratis resten af din abonnementsperiode hos SummaSummarum (max. frem til den 28. februar 2018).

På den måde har du god tid til at lære e-conomic at kende, deltage i onlinekurser om programmets funktioner og vænne dig til forandringen, før brugersupporten af SummaSummarum stopper.

Vi håber, at den gratis prøveperiode hos e-conomic vil give dig mulighed for at opleve alle fordelene ved et online regnskabsprogram. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål på tlf. 88 20 48 40 og info@e-conomic.dk.
 

Om e-conomic

e-conomic online regnskabsprogram blev købt af Visma-koncernen i 2015 og håndterer i dag økonomien for mere end 200.000 danske virksomheder. Programmet har sat nye standarder for, hvad et moderne regnskabsprogram kan tilbyde inden for brugervenlighed, automatisering og effektivitet. e-conomic forenkler de opgaver, du har med bogholderi og regnskab, og giver dig mere tid til at fokusere på din forretning.

Med et online regnskabsprogram kan du tage dit regnskab med dig overalt og logge på fra hvilken som helst computer. Du kan også give din revisor gratis adgang til dit e-conomic-regnskab, så I slipper for den besværlige overlevering af mapper og papirer.

Vi forstår og beklager, hvis overgangen fra SummaSummarum til e-conomic er forstyrrende for dig som kunde, men er samtidig glade for at kunne tilbyde dig et stærkt alternativ, som kommer til at forenkle administrationen af din virksomhed i fremtiden.

 

Med venlig hilsen
Mads Rebsdorf 
Direktør, Visma Software Danmark          

 

TILBAGE TIL INFO-SIDEN

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer