Se hvem der
konverterer
dine data

Vores konverteringspartnere er
grundige og har mange års erfaring.

 
 
 

Mød vores konverteringspartnere

Mange bliver lidt forvirrede, når vi fortæller, at det er en ekstern partner, som konverterer deres data til e-conomic. Men sagen er den at vi har udvalgt vores samarbejdspartnere med omhu og de er specialister i at flytte dine data. Vores partnere er bl.a. Bizz Zolutions og eKontoret, som har stor erfaring i at hjælpe med at flytte regnskabsdata fra andre programmer til e-conomic.

Vi har specielle samarbejdsaftaler med vores partnere og det sikrer at vi bl.a. kan tilbyde en gratis konvertering, når du henvender dig til os.  

 

eKontoret

eKontoret har hjulpet mere end 10.000 virksomheder med at skifte til e-conomic. De har således stor erfaring i at flytte komplekse forretninger og regnskabssystemer, men kan også hjælpe mindre virksomheder i deres digitaliseringsrejse. eKontorets medarbejdere har efterhånden set og fundet løsninger på alt indenfor regnskabssystemer - og har de ikke set det før, finder de også en løsning på det. 

Læs mere om eKontoret
Bizz Zolutions

Bizz Zolutions har mange års erfaring med behandling og migration af regnskabsdata samt implementering og oplæring i nye systemer. De tror på, at den højeste tilfredshed kommer ved grundig oplæring og hurtig adoption af de nye systemer i virksomheden. Derfor betragtes en konvertering ikke kun som flytning af data fra A til B, men som et paradigmeskifte, der kræver professionel rådgivning og kompetent support.

Læs mere om Bizz Solutions

 
 

Nemt, hurtigt
og sikkert

Vi overfører dine data for dig, lige når det passer dig, og vi garanterer, at de forbliver beskyttede.

Styrk samarbejdet
med din revisor

Invitér din revisor eller bogholder ind i dit regnskab og arbejd effektivt sammen.

Gratis og
kompetent support 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med din
aftale i e-conomic, når du har brug for det. 

 
 

Dine regnskabsdata er i trygge hænder

e-conomics partnere har mange års erfaring og har hjulpet flere tusinde danske virksomheder med et nemt og sikkert skift af regnskabsprogram. De flytter typisk dit regnskab indenfor 48 timer og står selvfølgelig til din rådighed igennem hele processen.

 
 
 
 • ”Med en voksende webshop som vores, lå skiftet til e-conomic lige til højrebenet med en automatisering af vores daglige bogføring til stor glæde for bundlinjen.”

  Daniel Johannesen, Indehaver, Watery

   

 • ”Konverteringen til e-conomic var en meget velordnet proces. Alle regnskabsdata blev hentet tirsdag morgen fra vores eksisterende program, og allerede torsdag morgen var dataene flyttet til e-conomic. Så det fungerede utrolig nemt.”

  Poul Ringsholm, Økonomichef, Engelgaar VVS

   

 • ”Der har ikke været en finger at sætte på skiftet fra C5 til e-conomic. Det var tydeligt, at e-conomics partner vidste hvad de havde at gøre med. Alle de aftaler jeg blev lovet, blev også overholdt, og alt fungerer som det skal.”

  Thomas Thøgersen, Regnskabsansvarlig, West House A/S

   

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer