Angiv din leverandørs varenummer på dine varer

Vejledning
For at gøre bestilling af varer enklere for både dig og dine vareleverandører, kan du angive din leverandørs varenummer, for hver af dine varer i e-conomic.

På den måde kan du sende bestillinger mv. med leverandørens varenummer som reference.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan angiver du din vareleverandørs varenumre på dine vare

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Vælg "Vareleverandører" i menuen til venstre og tryk på "Vareleverandører".
  3. Find din vareleverandør. Tryk på "Flere" til højre for vareleverandøren, og vælg "Varenumre".
  4. Tryk på blyanten "Rediger" til højre for det varenummer du vil have oprettet.
  5. Skriv vareleverandørens varenummer i feltet "Leverandørvarenr.".
Tip:
"Kostpristillæg i %" kan indtastes, hvis der er yderligere tillæg til kostprisen for køb af denne vare ved specifikt denne leverandør.