Arbejd med Kvikkladden

Vejledning
Kvikkladden har den fordel, at man kan taste finansbilag lidt hurtigere. Kvikkladden skal aktiveres af e-conomic supporten før den er til rådighed i din aftale.

Sådan arbejder du med kvikkladden

1. Tryk på fanen "Regnskab" og vælg den kassekladde dine posteringer skal oprettes i.
  2. Tryk på Knappen "Andre muligheder" og på "Kvikkladde".
  3. Nu åbnes Kvikkladden i et nyt vindue, og du kan her lave dine posteringer lidt hurtigere.
  4. Brug Tabulator til at skifte mellem felter, og tryk Enter når du har udfyldt en linje og skal oprette et nyt bilag.
  5. Når du er færdig med at postere vælges "Gem" eller "Gem & Luk".
  6. Nu ligger dine bilag klar til bogføring i kassekladden.
Tip:
Det er gratis at få adgang til Kvikkladden ved at kontakte os i supporten på telefon 88 20 48 40, via chat eller ved at sende en mail til info@e-conomic.dk. Så stiller vi gerne den til rådighed i din aftale.