e-copedia

Kassekladde

Artikler med tagget “Kassekladde” i
Alle artikler med tagget “Kassekladde”
Når du bogfører i e-conomic, kan du komme ud for at enkelte posteringer i din kassekladde ikke skal bruges alligevel. Denne artikel tager dig igennem, hvordan du sletter posteringer.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du tilbagefører en hel kassekladde, hvis der er lavet en fejl i de bogførte posteringer.
Når har oprettet dine egne feltrækkefølger, kan du også vælge, hvilken af disse feltrækkefølger du ønsker for dine forskellige kassekladder.
Når du har bogført din kassekladde, kan du ikke længere se den i oversigten under dine kassekladder. Den kan søges frem via din log og arkivet.
Du kan oprette en kassekladde, hvor dine posteringer bliver liggende efter du har bogført. Det kan være nyttigt, hvis du har bilag der går igen periodisk. Det kan eksempelvis være løn- eller huslejeposteringer.
Du kan oprette 5 forskellige typer af posteringer i kassekladden.
Kasserapporten viser de nuværende kladdeposteringers bevægelser på din virksomheds beholdningskonti. Du kan nemt afstemme saldo før og efter - inden du bogfører kassekladden.
Ønsker du en selvvalgt rækkefølge for felterne i din kassekladde, ved oprettelse af en postering, kan du her se, hvordan dette gøres. Herfra kan du ligeledes nemt justere feltstørrelsen.
Har du bogført din kassekladde ved en fejl? Så kan denne artikel hjælpe dig med at tilbageføre de poster, du har bogført.
Du kan redigere i din kassekladde og sætte kladden op med et bestemt bilagsnummer eller med andre indstillinger, som du ønsker.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du opretter en ny kassekladde, som du kan bogføre fra under fanen "Regnskab".
Når du bogfører din kassekladde, bogføres de igangværende transaktionerne på dine konti, og transaktionerne kan ikke længere ændres.
Hvis du bruger flere forskellige kassekladder, er du måske stødt på en lettere irritation over rækkefølgen af kassekladderne? Heldigvis kan rækkefølgen nemt ændres, lige som det passer dig.
Det kan tage lang tid, at organisere bilag manuelt, og dernæst at vedlægge dem til den korrekte postering en efter en, og typisk mangler der også et bilag eller to undervejs.
For at spare tid kan du oprette flerbenet posteringer i en fordelingsskabelon i stedet for manuelt at indtaste hver enkelt linje.
Kvikkladden har den fordel, at man kan taste finansbilag lidt hurtigere. Kvikkladden skal aktiveres af e-conomic supporten før den er til rådighed i din aftale.
Når du skal have dine regninger ind i regnskabet, skal de oprettes som posteringer af typen "Finansbilag" i din kassekladde.
Har du lavet et køb, du ønsker at fordele på flere konti? Så hjælper guiden dig her igennem, hvordan du opretter købet som en flerbenet postering.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du ændrer rækkefølgen i dine kassekladder.
I kassekladden kan du opsætte en nummerserie for dine bilagsnumre. Du kan også løbende ændre din bilagsnummerserie.
I denne artikel vil du lære mere om kassekladder og beholdningskonti.
Det er muligt at overføre dine bankposteringer til en kassekladde via bankafstemningen. Gennem denne funktion sparer du tid, da du ikke længere skal oprette dine posteringer enkeltvis, i kassekladden.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Kassekladde”

    • Hvordan vedhæftes bilag til posteringer i kassekladden?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer