Slet posteringer i kassekladden

Vejledning
Når du bogfører i e-conomic, kan du komme ud for at enkelte posteringer i din kassekladde ikke skal bruges alligevel. Denne artikel tager dig igennem, hvordan du sletter posteringer.

Sådan sletter du en enkelt postering

1. Tryk på fanen "Regnskab" og vælg "Kassekladder" i menuen til venste.
  2. Vælg den kassekladde, dine posteringer ligger i.
  3. Tryk på skraldespanden ude til højre for den postering du vil slette.
  4. Bekræft dit valg, ved at trykke på knappen "Slet".

Sådan sletter du valgte posteringer

1. Tryk på fanen "Regnskab" og vælg "Kassekladder" i menuen til venste.
  2. Vælg den kassekladde, dine posteringer ligger i.
  3. Sæt flueben i boksen til venstre ud for de poster du ønsker at slette .Du kan vælge så mange poster du ønsker, af enhver type.
  4. Tryk på "Mere" og dernæst "Slet valgte".
  5. Bekræft dit valg, ved at trykke på knappen "Slet".
OBS:
Vær opmærksom på at hvis du først har slettet posteringerne, så kan det ikke fortrydes.

Sådan sletter du hele din kassekladde

1. Tryk på fanen "Regnskab" og vælg "Kassekladder" i menuen til venstre.
  2. Tryk på den kassekladde du ønsker at slette.
  3. Tryk på "Mere" og tryk på "Slet alle posteringer".
  4. Indtast 'slet alt' i feltet for at bekræfte, at du ønsker at slette alt i denne kladde.
  5. Tryk på "Slet" for at bekræfte.
OBS:
Når du først har slettet en hel kassekladde, kan posteringerne ikke gendannes.