e-copedia hjælpecenter

Slet posteringer i kassekladden

Lær hvordan du sletter enten specifikke markerede posteringer eller alle posteringer på én gang i din kassekladde i e-conomic.

Sidst opdateret:
Skrevet af Tenna Larsen

Introduktion til sletning af posteringer i e-conomic Kassekladden

Når du bogfører i e-conomic, kan det være nødvendigt at slette enkelte posteringer i din kassekladde, hvis de ikke skal bruges alligevel. Denne vejledning beskriver, hvordan du sletter posteringer i e-conomic Kassekladden.

Sletning af markerede posteringer i e-conomic Kassekladden

For at slette specifikke posteringer i Kassekladden skal du først markere de posteringer, du ønsker at fjerne.

Sletningen udføres ved at klikke på knappen 'Mere' i Kassekladder og vælge menupunktet 'Slet valgte'. Dette sletter de markerede posteringer.

Viser menupunktet 'Slet valgte' under knappen 'Mere' i Kassekladder – bruges til at slette de markerede posteringer.

Vær opmærksom på, at hvis du først har slettet posteringerne, så kan det ikke fortrydes.

Sletning af alle posteringer i en e-conomic Kassekladde

Du har mulighed for at slette samtlige posteringer i den valgte kassekladde.

Sletningen af alle posteringer foretages ved at gå til knappen "Mere" i en kassekladde og vælge menupunktet "Slet alle posteringer".

Viser menupunktet "Slet alle posteringer" under knappen "Mere" i en kassekladde – bruges til at slette alle posteringer i den valgte kassekladde.

Derefter vises bekræftelsesvinduet til sletning i kassekladden, hvor du skal bekræfte, at alle posteringer skal slettes.

Viser bekræftelsesvinduet til sletning i kassekladden – bruges til at bekræfte at alle posteringer skal slettes.

Når du først har slettet en hel kassekladde, kan posteringerne ikke gendannes.

Var denne artikel nyttig?