Bogfør posteringer i kassekladden

Vejledning
Når du bogfører din kassekladde, bogføres de igangværende transaktionerne på dine konti, og transaktionerne kan ikke længere ændres.

Hvis du har bilag i kassekladden der ikke balancere, er det ikke muligt at bogføre bilaget. Kontroller om der er bilag der ikke balancere ved at se om der er en rød advarsel ud for beløb på bilagslinjerne.

Sådan bogfører du posteringer i en kassekladde

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Kassekladder" i menuen til venstre og vælg den kladde du vil bogføre.
  3. Marker alle posteringer i kassekladden, eller dem du vil bogføre ved at sætte flueben i boksen længst til højre på posteringens linje.
  4. Tryk på "Bogfør posteringer" .
  5. Bekræft at du er sikker på at de valgte posteringer skal bogføres i pop-up boksen ved at trykke på knappen "Bogfør posteringer".

Sådan bogfører du allerede bogførte posteringer

1. Hvis du vil bogført posteringer med samme bilagsnumre, vil der komme en advarsel op, der påminder dig om, at bilagsnumrene allerede er blevet brugt ved bogføring. Du har nu to måder, hvorpå du kan fortsætte:
  2. Skift bilagsnummer til næste nummer i rækken. Vælg "Ja, skift bilagsnumre", og trykke på skift-knappen nederst i billedet. Så skifter programmet automatisk dine bilagsnumre, og du kan nu bogfører posteringerne.
  3. Eller bogfør på samme bilagsnummer. Hvis du har tastet de rigtige bilagsnumre og vil fortsætte med disse, skal du krydse af i "Nej, bogfør på samme bilagsnumre igen", og tryk på "Bogfør".