e-copedia

Begræns superbruger-adgang på ekstern aftale

Vejledning
Hvis du er administrator i e-conomic, kan du begrænse din klients superbruger-adgang. På den måde kan du sikre at brugeren ikke laver om i opsætningen på aftalen eller påvirker bogføringen mv.

I denne artikel, kan du læse, hvordan du får adgang til denne funktionalitet, og hvordan du bruger den. Før du går i gang, skal du være opmærksom på de krav, du og klientens aftale skal opfylde, for at du kan anvende 'Begrænset brugeradgang' på klientens aftale. Muligheden for at begrænse superbruger-adgang i e-conomic, er pr. standard deaktiveret. Funktionen kan aktiveres ved at kontakte vores A-team på Telefon: 78 79 19 59 eller mail: salg@e-conomic.dk.

  • Denne funktion kræver, at du er administrator, du har fået det aktiveret i din aftale og at det er administratoren der står som betaler af aftalen.
OBS:
obs test
Tip:
tip test

Sådan begrænser du superbruger-adgang

  1. Log ind i dit administratormodul.
  2. Tryk "Administrér" ud for aftalen, hvis superbrugeradgang, du ønsker at begrænse.
  3. Tryk på det orange tandhjul øverst til højre og vælg "Alle indstillinger".
  4. Tryk på menupunktet "Abonnement" i menuen til venstre og vælg undermenuen "Brugere".
  5. Tryk på "Redigér" (blyanten) ud for brugeren af typen "Superbruger".
  6. Vælg 'Begrænset bruger' i rullelisten "Faneblad(e)". Brugeren er nu begrænset og kan ikke længere tilgå alle funktioner i e-conomic.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer