Bruger

Artikler med tagget “Bruger” i
Alle artikler med tagget “Bruger”
I denne artikel vil du lære mere om, hvad du skal gøre hvis du har mistet dine login-oplysninger.
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer dit sprog på din bruger.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
I denne guide forklare vi hvordan du opretter en adgangskode til din e-conomic bruger.
Skal du oprette en bruger med begrænset adgang til e-conomic, kan du her se, hvordan du kan oprette brugeren med basis faneblad, hvor du selv kan vælge hvilke funktioner brugeren skal have adgang til.
Som superbruger kan du oprette nye brugere på din administrator aftale og tildele eller ændre adgangskoder.
Hvis du er administrator i e-conomic, kan du begrænse din klients superbruger-adgang. På den måde kan du sikre at brugeren ikke laver om i opsætningen på aftalen eller påvirker bogføringen mv.
Denne guide vejleder til, hvordan du vælger, hvilket faneblad brugeren skal starte i, når der logges ind på e-conomic. Som standard vil brugeren starte i fanebladet "Hjem", men dette kan ændres.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
Hvis du har behov for at en bruger skal have en "begrænset adgang" til e-conomic, kan du gøre det på to måder.
Såfremt du er superbruger på en koncernaftale, også beskrevet som en administratoraftale, så kan du oprette nye brugere samt ændre og tildele adgangskoder.
This guide guides you on how to change your language on your user. You can change your language in e-conomic to be Danish, English, Norwegian or Swedish.
Har du brug for, at flere kan tilgå samme aftale? Så kan du oprette en ekstra bruger.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan afmelde/slette en bruger, hvis du har en ekstra bruger oprettet i aftalen, som ikke længere skal have adgang.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Bruger”

• Hvordan ændrer jeg mine login, eller brugeroplysninger?
    • Oplever du fejl eller problemer med e-conomic?
    • Vil du vide mere om teknik og sikkerhed i e-conomic?