e-copedia

Generelt

Artikler med tagget “Generelt” i
Alle artikler med tagget “Generelt”
I e-conomic har du mange muligheder for at benytte dig af eksport og import af csv-filer. Det er ofte en fordel, da man slipper for en masse tastearbejde.
Som revisor eller bogholder kan du sende en anmodning til din kunde om at skrive deres virksomhed op til at bruge Straksindbetaling via Moneyflow.
Det er muligt at oprette et budget ved at indtaste budgettallene for individuelle drifts- og statuskonti. Det kræver blot, at du aktiverer tillægsmodulet 'Budget' i din e-conomicaftale.
Aktiveringen af totrinsbekræftelse på dit login, er en god måde at sikre sig, ens e-conomic bliver endnu mere sikkert.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i e-conomic support, og hvordan du kan få hjælp til din bogføring generelt.
e-conomic appen er super smart at have med på farten eller gøre brug af hvis du lige hurtigt skal ordne noget i e-conomic, men ikke orker at åbne computeren.
Straksindbetaling er en service i e-conomic, som gør det muligt at få pengene på udvalgte faktura, med det samme.
Straksindbetaling er en service i e-conomic, som gør det muligt at få pengene på udvalgte faktura, med det samme.
I e-conomic har du to typer af nummerserier og for at undgå de overlapper hinanden anbefaler vi, at du laver dem forskudte. Den ene type er dine nummerserier i Salgsfanen bestående af faktura, ordre, tilbud og rykkere og den anden typer er dine nummerserier i Regnskabsfanen, som dækker dine kassekladder.
Vi udfaser produkterne Website, Webshop og Webshop+ i alle lande, hvor produkterne sælges. Udfasningen betyder at vi ikke udvikler produkterne fremadrettet.
Hvis du har indsat budgettal for dine konti, giver e-conomic dig mulighed for at trække rapporter med budgettal.
I denne artikel vil du lære mere om, hvorfor der står post@e-conomic.com som afsender, når du eller din kunde modtager en faktura, ordre eller et tilbud fra e-conomic.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du smart kan søge, nemt sortere og hurtigt lave regnestykker i e-conomic. Denne artikel er til dig, der ønsker et par små tips og tricks, som kan lette din arbejdsgang.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer