e-copedia

Generelt

Artikler med tagget “Generelt” i
Alle artikler med tagget “Generelt”
Straksindbetaling er en service i e-conomic, som gør det muligt at få pengene på udvalgte faktura, med det samme.
Avanceret er til dig med både et holding- og et driftselskab, som ønsker sparing og uddannelse. I denne pakke kan du føre regnskab for begge selskab i hver sin aftale som indgår i en samlet, abonnementspakke til 399 kr/md. ekskl. moms.
Aktiveringen af totrinsbekræftelse på dit login, er en god måde at sikre sig, ens e-conomic bliver endnu mere sikkert.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i e-conomic support, og hvordan du kan få hjælp til din bogføring generelt.
Hvis du har indsat budgettal for dine konti, giver e-conomic dig mulighed for at trække rapporter med budgettal.
Med funktionen "Anonymisering af data" har du mulighed for at overholde GDPR reglerne etableret i EU.
Basis er lavet til dig, som har behov for alle de basale funktioner til at håndtere din fakturering, sikre at bogføringen stemmer med banken og ønsker et digitalt samarbejde om regnskabet med din revisor. Det gør du nemt ved at arbejde med dine bilag elektronisk og digitalt.
Straksindbetaling er en service i e-conomic, som gør det muligt at få pengene på udvalgte faktura, med det samme.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du smart kan søge, nemt sortere og hurtigt lave regnestykker i e-conomic. Denne artikel er til dig, der ønsker et par små tips og tricks, som kan lette din arbejdsgang.
Skal du ikke længere være administrator for en internal aftale eller skal du overtage ejerrettighederne og dermed faktureringen på en given internal aftalen, så hjælper vi dig i denne guide med overtagelses-/overdragelsesprocessen.
Smart er til dig, som vil arbejde smartere og mere effektivt ved at automatisere bogføringen mest muligt og minimere tastearbejdet.
I e-conomic har du to typer af nummerserier og for at undgå de overlapper hinanden anbefaler vi, at du laver dem forskudte. Den ene type er dine nummerserier i Salgsfanen bestående af faktura, ordre, tilbud og rykkere og den anden typer er dine nummerserier i Regnskabsfanen, som dækker dine kassekladder.
Som revisor eller bogholder kan du sende en anmodning til din kunde om at skrive deres virksomhed op til at bruge Straksindbetaling via Moneyflow.
I bogføringsloven stilles der krav til, at du skal udarbejde en beskrivelse af din virksomheds bogføringsprocedurer. Formålet er at dokumentere, hvordan du løbende registrerer transaktioner så nøjagtigt som muligt, hvordan du opbevarer dit regnskabsmateriale på betryggende vis, og hvem i virksomheden, der er ansvarlig for de to ovenstående punkter.
Denne guide vejleder til, hvordan du anonymiserer flere kunders data på samme tid, som er mere end fem år gammelt og ikke har åbne poster.
Hvis et tillægsmodul ikke længere er nødvendigt for virksomhedens virke, eller bare ikke passer ind i virksomhedens arbejdsstruktur, er det vigtigt at få det afmeldt, så vi ikke kommer til at fejlfakturere jer.
I denne artikel vil du lære mere om, hvorfor der står post@e-conomic.com som afsender, når du eller din kunde modtager en faktura, ordre eller et tilbud fra e-conomic.
e-conomic appen er super smart at have med på farten eller gøre brug af hvis du lige hurtigt skal ordne noget i e-conomic, men ikke orker at åbne computeren.
Har du brug for en bedre grundforståelse for moms? I denne artikel kan du lære mere om hvad moms er og gennemgå de vigtige principper som er gode at kende til når du laver moms i e-conomic.
Plus er til dig som bruger flere bogføringsfunktioner og ønsker at forbinde regnskabet med andre programmer, som f.eks. dit kassesystem og webshop eller med din bank, så du automatisk får posteringer overført. Plus er også til dig, der vil bruge vores salgsmodul til fulde med mulighed for at sende tilbud, ordre og rykkere.
I e-conomic har du mange muligheder for at benytte dig af eksport og import af csv-filer. Det er ofte en fordel, da man slipper for en masse tastearbejde.
Straksindbetaling er en service i e-conomic, som gør det muligt at få pengene på udvalgte faktura, med det samme.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer