Systemkrav i e-conomic

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om systemkravene i e-conomic. Som udgangspunkt kræver det kun en computer og en browser at bruge e-conomic - så enkelt er det.

Men, at bruge de rigtige indstillinger og en hurtig computer med de seneste opdateringer, sikrer dig den bedste oplevelse i dagligdagen. Ydermere bør du beskytte din computer ved at benytte et anerkendt og effektivt antivirusprogram.

For at hjælpe dig til at få den bedste oplevelse, har vi samlet en række tips og anbefalinger på siden her.

Din browser

Hvis du læser dette, har du allerede installeret en browser. Men, for at du kan få det fulde udbytte af e-conomic, som regnskabsprogram, er det meget vigtigt at din browser er fuldt ud opdateret og følger de nyeste standarder indenfor web-udvikling.

Uanset om du bruger Windows eller Mac, anbefaler vi, at du benytter:

Den seneste version af Google Chrome.

Den seneste version af Mozilla Firefox.

(Det gør vi, fordi vi primært tester programmet i de to browsere, og programmet fungerer derfor altid bedst i en af de to).

Hvilke browsere understøtter e-conomic?

- Mozilla Firefox: Den seneste og den forrige version. - Windows/macOS

- Google Chrome: Den seneste og den forrige version. - Windows/macOS

- Microsoft Edge (Chromium): Den seneste og den forrige version. - Windows/macOS

- Safari: Den seneste og den forrige version. - macOS

Din internetforbindelse

Du bør bruge en hurtig internetforbindelse med en høj downloadhastighed. Vi anbefaler at du, som minimum, har en forbindelseshastighed på 2/2 Mbit for at få en optimal oplevelse med e-conomic.
For at få den bedste oplevelse med e-conomic anbefaler vi dog en internetforbindelse på 5/5 Mbit eller derover.

Er du i tvivl om hvor hurtig din internetforbindelse er?
Du kan benytte dig af en lang række af hastighedstests på internettet. Eksempelvis kan du bruge en side som Speedtest.net til at teste hastigheden på din internetforbindelse.

Din skærmopløsning

For at e-conomic kan vises og fungere optimalt, skal din skærmopløsning være indstillet til minimum 1280x768. Hvis du bruger en mindre skærmopløsning på din PC/Mac, kan der være knapper eller tekster i e-conomic, du ikke kan se - hvilket gør det svært at bruge e-conomic på din computer.
For at få den bedste oplevelse med e-conomic anbefaler vi dog en skærmopløsning på 1600x900 pixels eller derover.

Er du i tvivl om hvilken skærmopløsning din computer er indstillet til?

Hvis du ikke lige ved, hvilken browser version du benytter, hvordan din skærmopløsning er og lignende, kan du lynhurtigt få et overblik, på hjemmesiden www.supportdetails.net fra imulus. Indsæt adressen i adressefeltet på din browser, for at få vist dine indstillinger.

Er du i tvivl om hvordan du ændrer din skærmopløsning?
Helt okay, vi har fundet lidt hjælp til dig - tryk på systemet, du benytter, på listen herunder.

Microsoft Windows 10

Microsoft Windows 11

Apple macOS

Adobe Acrobat Reader

I e-conomic bliver fakturaer, tilbud, ordrer mv. vist i PDF-format. Derfor skal Adobe Acrobat Reader være installeret på din computer, for at du kan få dem vist.
Du kan hente Adobe Acrobat Reader, ganske gratis, på www.adobe.com.