Om browsere

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvad en browser er, og hvordan du får den bedste oplevelse med e-conomic.

Hvad er en browser

En internetbrowser er det program på din computer, som du bruger til at gå på internettet med. Der findes en række gode browsere, som er gratis at hente og anvende. I denne artikel kan du lære lidt om dem.

De fire mest udbredte browsere er Mozilla FirefoxGoogle ChromeApple Safari og Internet Explorer. Dog understøtter e-conomic ikke længere Internet Explorer

Hvilken browser skal du vælge

Du tænker måske ikke over, hvilken internetbrowser, du bruger, og hvis man ikke ved så meget om det, kan det være svært at finde ud af, hvilken en man skal vælge.

Det er også svært at komme med en anbefaling af, hvilken browser der er bedst, da det er en smagssag og ofte afhænger af den specifikke opgave, som man sidder med. Du kan sagtens have installeret flere browsere på din computer, og så kan du prøve dig frem til din favorit eller skifte mellem browserne.

Sådan får du den bedste oplevelse med e-conomic

Nye browsere giver nye og bedre muligheder og giver dig den bedste mulige oplevelse som e-conomic kunde. Dette gælder bl.a. hastighed, overskuelighed, fleksibilitet mv., og disse funktioner udnytter vi i vores udvikling.

For at du, som kunde, kan få størst gavn og det fulde udbytte af e-conomic, anbefaler vi, at du installerer den nyeste version af den browser, som du bruger. Du får nemlig den bedste brugeroplevelse, hvis du altid holder din browser opdateret.

Tip:
Læs eventuelt vores systemkrav. På dén måde, kan du sikre dig selv den bedste oplevelse med e-conomic.

Et par gode råd

Internetbrowsere er lidt ligesom biler. De kommer fra forskellige leverandører i forskellige former, farver, størrelser og med forskellige funktioner. Ligesom med biler, er de nyeste versioner hurtigere, mere sikre og kan flere ting end de gamle – men modsat biler er de oftest ganske gratis at opdatere.

Opdateringer til din browser øger sikkerheden og hastigheden af din oplevelse på internettet.

Netop derfor anbefaler IT- og Telestyrelsen, at man som PC-bruger opdaterer sin internetbrowser løbende for at sikre sig selv mod virus og ondsindede angreb.

Informationer om din browser med "supportdetails"

Hvis du ikke lige ved, hvilken browser version du benytter, hvordan din skærmopløsning er o.l. kan du lynhurtigt få et overblik på hjemmesiden Supportdetails fra imulus.

Indtast www.supportdetails.com i din adresselinje i browseren. Her kan du, blandt andet, se hvilken browser du benytter, og hvilken skærmopløsning din computer er opsat til.