e-copedia

Om fanen Hjem

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om Fanen "Hjem", der er det første, du møder, når du logger ind i e-conomic. Her kan du både skabe overblik over dine ubetalte salgfaktura, hurtigt komme i gang med at oprette en faktura eller oprette en postering i en kassekladde.

Det er også på Hjem-siden, at du finder nyheder om e-conomic og andre smarte tips og tricks.

Hvis du benytter en demo af e-conomic, kan du opgradere den, ved at klikke på teksten "Opgradér nu" i barren allerøverst til højre i fanen Hjem.

Indtægter

Trykker du på "Ny faktura", vil du komme direkte ind i Salgsfanen, hvor du opretter en ny faktura. Herfra kan du oprette og sende fakturaer afsted til dine kunder.

Udgifter

Du kan ligeledes hurtigt oprette en postering for at bogføre dine udgifter samt ind- og udbetalinger. Trykker du på knappen "Opret postering", vil du komme direkte ind i din daglige kassekladde, hvorfra du kan oprette en ny postering. 

Brug for hjælp?

Så kan du trykke på "Start chat" i feltet øverst til højre på fanen Hjem, for at komme i kontakt med chatsupporten hos e-conomic. Alternativt, kan du altid trykke på den grønne knap med to talebobler, øverst mod højre i e-conomic for at komme i kontakt med os.

Ubetalte salgsfakturaer

Når du fakturerer dine kunder, er det naturligvis vigtigt at holde overblikket i forhold til hvilke kunder der har betalt - og hvilke der mangler. På "Hjem" kan du altid se, hvilke fakturaer, der endnu ikke er registreret som betalt i e-conomic.

De ubetalte salgsfakturaer er opdelt i fire kategorier. Hver kategori viser en saldo for alle fakturaer i kategorien. Du kan trykke på hver kategori for udelukkende at se de fakturaer, der passer i kategorien.

Total
Viser alle fakturaer, der endnu ikke er betalt - forfaldet eller ej.

Forfalden (>15 dage)
Viser alle fakturaer, der endnu ikke er betalt og er mere end femten dage over betalingsdato. Kategorien vises med en rød farve for at vise, du bør undersøge, hvorfor dine fakturaer ikke er registreret som betalte.

Forfalden (0-15 dage)
Viser alle fakturaer, der endnu ikke er betalt og er mellem nul til femten dage over betalingsdato. Kategorien vises med en blå farve for at vise, du bør være opmærksom på, hvorfor dine fakturaer ikke er registreret som betalte.

Ikke forfalden
Viser alle de fakturaer, der endnu ikke er betalt og ikke er forfaldet. Kategorien vises med en grå farve for at vise, du ikke behøver foretage dig noget.

    • Hvordan fjerner jeg ubetalte salgsfaktura fra Hjem fanen?
OBS:
Det er udelukkende salgsfakturaer dannet i fanen "Salg", der fremgår her - kreditnotaer, rykkere eller manuelle kundefakturaer fremgår altså ikke.
Tip:
Oplever du, at en faktura, din kunde har betalt, fortsat fremgår af Hjemfanen? Hvis du ser en faktura på Hjemfanen i e-conomic, betyder det, at denne ikke er udlignet. Med andre ord, kan en betalt faktura godt fremgå af "Hjem", selvom den er betalt, såfremt udligningen ikke er lavet korrekt. Er dette tilfældet, kan du udligne fakturaen med kundeindbetalingen på kunden under fanen "Salg" > "Kunder" > "Kunder". Find kunde, og se de åbne posteringer på "Åbne posteringer". Marker både salgsfakturaen og kundeindbetalingen og udlign på "Udlign valgte".
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer