e-copedia

Om import/eksport/csv

Viden Om
I e-conomic har du mange muligheder for at benytte dig af eksport og import af csv-filer. Det er ofte en fordel, da man slipper for en masse tastearbejde.

Import

Importfunktionen i e-conomic, kan bruges til at få oprettet kunder, vare, posteringer osv. hurtigt og let, fordi de vil blive oprettet automatisk, fremfor at du opretter dem manuelt en efter en.

Når du importerer en CSV fil, er det vigtigt du lægger mærke til, hvilke krav der er til filens indehold, da dette kan variere alt afhængigt af hvad du prøver at importere. F.eks. så skal der i en import af posteringer minumum være oplyst Posteringstype, Dato, Beløb og Valuta. Der kan også godt oplyses yderligere data, men forrige data skal være angivet.

Hvis du har et omfattende kunde-, vare- eller leverandørkartotek, og skal lave flere ændringer i et af kartotekerne samtidigt, kan importfunktionen også bruges til hurtigt at opdater dem.

Du kan også importere en CSV fil i din bankafstemning så du manuelt kan afstemme din bank i e-conomic eller benytte en bank integration så bankposterne automatisk indlæses. Læs mere her.

OBS:
Bemærk! Alle filer du importere i e-conomic skal være i formatet CSV-fil, med undtagelse af adviserings filer.

Eksport

Ved at eksportere data kan du nemt trække lister med information om dine kunder, faktura, leveringssteder mm. Dette er en fordel hvis du skal bruge en liste med alle dine kunders e-mailadresser, ønsker at opdatere salgspriser, betalingsbetingelser eller andet.

Når du eksporterer data fra e-conomic, vil det altid downloades som en CSV-fil, du kan åbne i et regnearksprogram, og derfra tilpasse som du ønsker. 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer