Start forfra med en ny aftale

Vejledning
Hvis du ved opstart af din e-conomic har lavet mange fejlindtastninger, så dit regnskab dermed er blevet uoverskueligt, har du en simpel mulighed: Start forfra med en ny aftale.I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du gør det.

Sådan starter du forfra med e-conomic

1. Gå ind på vores hjemmeside www.e-conomic.dk og opret en ny aftale ved at klikke på "Priser".
  2. Vælg den aftale der passer bedst til din virksomhed blandt vores Basis, Plus, Smart eller Avanceret abonnement.
  3. Du skal naturligvis ikke betale dobbelt, derfor skal du sende en e-mail til info@e-conomic.dk, hvori du oplyser, at dit nye aftalenummer erstatter det gamle aftalenummer.
  4. Herefter sender vi en bekræftelse tilbage på e-mail.

Sådan eksportere du data fra din gamle aftale til din nye

1. Du kan nemt eksportere din eksisterende data fra din gamle aftale til din nye aftale, som eksempelvis dine kunder, leverandører, vare mm., ved at logge på din gamle aftale > Trykke på det orange tandhjul > Vælge "Alle indstillinger".
  2. Her skal du trykke på Eksportér data i venstre side > Sæt prik i, at du gerne vil downloade lister enkeltvis og tryk på send data.
  3. En liste med alt der er oprettet i e-conomic kommer frem og her vælger du det, du gerne vil hente ud ved at klikke på dem. Dataen vil blive gemt på din computer.
  4. Denne data kan indlæse i din nye e-conomic aftale via de forskellige faner i aftalen. Eksempelvis kan dette være dine kunder, der skal indlæses under "Salg" > "Kunder" > "Kunder".
Tip:
Er du det mindste i tvivl, kan her på e-copedia finde flere artikler om det, via søgninger som "eksport af data" og "import af data". Der vil komme forskellige vejledninger frem, som du i ro og mag kan nærstudere.