Slet importskabelon

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du sletter en importskabelon.

Når du importerer csv-filer ind i programmet, kan du gemme den importskabelon, du bruger. Denne guide vejleder til, hvordan du kan slette dine importskabeloner.

Sådan sletter du en importskabelon

1. Gå til den importmulighed - ligesom hvis du skulle importere - hvor du ønsker at slette en skabelon.
  2. Nu kan du se navnet eller navnene på de skabeloner, du har oprettet til import.
  3. Til højre for hver enkel skabelon står der “Slet skabelon”.
  4. Slet nu enkeltvis den eller de skabeloner, du ikke ønsker at benytte længere ved at klikke på "Slet skabelon".
  5. Tryk på “OK” for at slette den valgte skabelon.