Om filer i CSV format

Viden Om
En CSV-fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.

Hver post i tabellen er adskilt fra den næste med et tegn. Dette kan eksempelvis være et komma, der typisk bruges i blandt andet England. Men i Danmark brugers et semikolon, som værdiseparator i stedet.

For PC brugere skal filformat CSV (Semikolonsepareret) vælges. For Mac brugere skal filformat Windows-Semikolonsepareret (.CSV) vælges.

.Txt filer der oprindelig er gemt i CSV format

I nogle tilfælde kan man også importere en fil af typen .txt. Det er KUN i de tilfælde, hvor man har konverteret en fil, der oprindeligt er gemt i CSV-format.

Man kan tjekke om txt. filen er i "CSV-format" (det format, man kan importere) ved at åbne filen i notesblok og se, om teksten er opdelt med semikolon.