e-copedia

Design og Layout

Artikler med tagget “Design og Layout” i
Alle artikler med tagget “Design og Layout”
Gør det nemt for dine kunder at betale ved at indsætte dit MobilePay-nummer på dit fakturalayout enten som tekst eller QR-kode.
I denne vejledning bliver du guidet i, hvordan du kan formatere beløb, så tusindtal og decimaltal bliver adskilt med korrekt punktum og komma, eksempelvis ved afsendelse til kunder i England eller USA.
Du kan som udgangspunkt ikke oprette en faktura, som proforma, i e-conomic, da der kun er mulighed for at oprette et tilbud, en ordre eller en faktura. Disse skabeloner findes allerede klar i din aftale, når du starter med e-conomic.
Du kan til- og fravælge kolonner i dit layout. Du kan også ændre skrifttype, baggrundsfarve og du kan justere, hvordan du vil have kolonnerne og kolonneoverskrifterne til at præsentere sig.
Et vandmærke skal i e-conomic indsættes som et billede på din brevskabelon. Først skal du lægge dit vandmærke ind som billede i dit billedarkiv i din e-conomic aftale og herefter kan du indsætte det, på de skabelonsamlinger du ønsker.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan anvende eller skjule et element på dit layout.
Din kunde får automatisk tildelt den layoutskabelon, der er knyttet til den valgte kundegruppe. Følg guiden her hvis du ønsker at tildele din kunde en anden layoutskabelon.
Vil du se, hvordan din skabelon ser ud med varelinjer og beløb, kan du klikke på "Vis med demotal", så får du vist dit layout med nogle fiktive tal i.
Der vises som standard nettopriser på dine fakturaer. Du har mulighed for at ændre disse til bruttopriser.
I denne artikel vil du lære mere om X- og Y-positioner, som er med til at styre placeringen af alle dine elementer i Design og Layout.
Denne guide vejleder til, hvordan du får et færøsk layout tilgængelig i din aftale.
I denne artikel vil du lære mere teknisk omkring hvordan dit logo må være formateret.
I denne artikel vil du lære mere om, hvorfor dit logo vises i en anden farve eller med en helt sort baggrund. Det skyldes sandsynligvis, at du har gemt dit logo/billede med transparent (gennemsigtig) baggrund.
Denne guide vejleder til, hvordan du flytter et element i Design og layout - uden at redigere elementet.
For at gøre det mere overskueligt kan du omdøbe navnet på dine brevskabeloner.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan få teksten “Omvendt betalingspligt/Reverse charge” med på din faktura, hvis du sender fakturaer til udenlandske kunder. Der er to måder, dette kan gøres på.
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dine indstillinger for dine Skabelonsamlinger, og hvordan du ændrer disse.
I denne vejledning vil du blive guidet til at få leveringsoplysninger på din bestiling. Dette skal nemlig gøres manuelt, hvis du har en aftale ældre end fra 2011.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan få dine IBAN og SWIFT oplysninger på som betalingsbetingelse, i stedet for dine bankoplysninger på dine fakturaer.
Den hurtigste vej til at rette layoutet for dit tilbud, din ordre eller din faktura, er at tage udgangspunkt i en af e-conomic’s standard-skabelonsamlinger, som du finder i listeområdet under "Skabelonsamlinger".
I de forskellige skabeloner for dine fakturaer, rykkere og kontoudtog, findes der flere lodrette og vandrette streger/linjer. Artiklen her viser, hvordan du opretter nye og redigerer i nuværende.
I denne artikel vil du lære mere om Design og layout, samt hvordan det er opbygget. Design og layout bruges blandt andet til designe og ændre dine layouts for tilbud, ordrer, fakturaer, kreditnotaer mv.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter layout, så du kan fakturere for to forskellig firmaer i én aftale.
I denne artikel gennemgår vi hvordan du kan redigere størrelsen på elementerne i dine skabelonsamlinger.
I e-conomic er der grundlæggende to måder, hvorpå du kan indsætte dit logo på din faktura. Det er enten gennem stamoplysninger eller Design og layout, denne artikel viser, hvordan du indsætter dit logo via Design og layout.
Har du behov for at benytte flere bankkonti i forbindelse med fakturering til dine kunder, kan du her se, hvordan du klarer det, ved at ændre i dit fakturalayout.
Vil du ikke bruge en af vores standard-skabelonsamlinger, kan du i stedet oprette en ny skabelonsamling og selv opbygge dit layout fra bunden af.
Denne guide vejleder til, hvordan du indsætter en fast tekst eller et link på dit layout.
Hvis du har betingelser, der skal sendes med hver gang, du sender en faktura, ordre eller et tilbud til dine kunder, kan du tilføje dokumentet på dit layout, så kommer det automatisk med, som en vedhæftet fil på det du sender ud.
I denne vejledning, vil du blive guidet til, hvordan du kan redigere i kolonner, så du selv kan bestemme, hvilke kolonner du vil have vist, hvilken farve de skal have, samt hvilken skriftstørrelse o.l.
Hvis du allerede har sat et logo på din faktura, behøver du måske ikke også at få vist dit firmanavn, øverst på din faktura e.l . - vi vejleder til at fjerne det.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan arbejde med de forskellige standardlayouts, der findes i e-conomic, så de tilpasses din virksomhed. Disse layouts er bygget op af flere forskellige elementer.
Din brevskabelonen er det underliggende 'brevpapir' i dit layout. Her fremgår de oplysninger, som går igen på alle dokumenter som eksempelvis dit logo og firmaoplysninger.
Vil du se, hvordan din skabelon ser ud, kan du klikke på "Vis skabelon". Når du løbende retter i din skabelon, kan du klikke her og følge med i, hvordan dit layout udvikler sig.
Vil du have dine PBS oplysninger med på fakturaen, du sender til din kunde, skal du selv sætte dem ind i din skabelonsamling (std. med girokort), i design og layout.
Har du behov for at sende en faktura e.l., på tysk, til din kunde, har du mulighed for at "hente" et standard layout (dvs. en skabelonsamling) på tysk.
Benytter du tillægsmodulet Lager, vil din bestilling til din leverandør, som udgangspunkt, ikke indeholde nogle priser. Men det kan du godt vælge at tilføje.
Når du sender en rykker til din kunde, har du mulighed for at vedhæfte den eller de oprindelige fakturaer, der rykkes for.
<b>Vi arbejder på at udvikle følgesedler til menuen Salg i e-conomic.</b> <p>I denne vejledning vil du blive guidet til, hvordan du kan oprette en følgeseddel uden lagerstyring.</p>
For at gøre det mere overskueligt kan du omdøbe navnet på skabelonsamlingen. Det vil fremgå af oversigten i din skabelonsamling.
I denne artikel vil du lære mere om de koder der findes rundt omkring i Design og layout, der går igen i flere af elementerne.
Du kan skifte skrifttypen for ét element eller for alle elementerne, i en skabelon, på én gang.
Et FI-kort er et indbetalingskort, der er fælles for alle pengeinstitutter. Som kreditor kan du udstede og udlevere FI-kort, som kan indbetales i et pengeinstitut/internetbank eller på posthuset.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter og gemmer et billede i billedarkivet, som du derefter kan indsætte på dine layouts.
Har du lavet "rod" i fakturalayoutet, kan du altid starte forfra med et nyt layout.
Ligner layoutet for f.eks. dine tilbud og fakturaer hinanden, kan du kopiere indholdet (elementerne) fra tilbudsskabelonen til fakturaskabelonen.
I denne artikel vil du få vejledning til, hvordan du opretter et nyt element på dine forskellige layouts i Design og layout.
Har du behov for at sende en faktura e.l., på engelsk, til din kunde, har du mulighed for at "hente" et standard layout (dvs. en skabelonsamling) på engelsk.
I denne artikel vil du lære mere om hvilke dynamiske felter, du kan benytte under Design og Layout.
I e-conomic er der grundlæggende to måder, hvorpå du kan indsætte dit logo på din faktura. Det er enten gennem stamoplysninger eller Design og layout, denne artikel viser førstnævnte.
Har du brug for at have flere forskellige layouts i samme aftale? Det kan sagtens lade sig gøre, det kræver blot, at du kopierer en ny skabelonsamling (og tilhørende brevskabelon) og retter disse til.
Denne guide vejleder til, hvordan du ser dine indstillinger for dine Skabeloner, og hvordan du ændrer disse
Denne guide vejleder til, hvordan du redigerer et element, hvor du kan ændre skrifttype, placering, størrelse eller lignende.
I denne artikel vil du lære mere om opbygningen af layoutet bag fakturaer, ordrer tilbud, rykkere og kontokort, De layouts, du laver fakturaer og andet på, i e-conomic er bygget op af to dele; Brevskabelon og Skabelonsamling.
Har du taget en ny e-conomic aftale i brug, og skal bruge det "gamle" faktura layout i den nye aftale, er her en lille video, som viser hvordan.
Denne guide vejleder til, hvordan du finder og bruger dynamiske felter i dine layouts. På den måde behøver du ikke selv skrive teksten ind manuelt i et tekstfelt.
Har du på dine varer været inde og indtaste netto-/bruttovægt eller rumfang, så vil disse ikke som standard være en del af dit layout. Disse oplysninger skal du ind og sætte på de layouts, hvor du ønsker disse skal fremgå.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du opretter en brevskabelon.
Når du opretter et tilbud, en ordre eller en faktura, vil dit "Varenavn" og "Beskrivelse", fra varekartoteket, blive vist på dokumentet, i hver sin kolonne.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter ekstra tekst i et element, så det f.eks. fremgår på din faktura.
I denne guide forklare vi hvordan du kan sende en følgeseddel til dine kunder, uden at have et lagerstyrringsmodul.
I e-conomic er der grundlæggende to måder, hvorpå du kan indsætte dit logo på din faktura. Det er enten gennem stamoplysninger eller Design og layout, denne artikel viser førstnævnte.
I denne artikel vil du lære mere om hvordan du i e-conomic angive farver for tekst, rammer og baggrund ved hjælp af farvekoder.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer