e-copedia

Rykker

Artikler med tagget “Rykker” i
Alle artikler med tagget “Rykker”
Hvis du efter aftale med din kunde ønsker at tilbageføre renter og rykkergebyr for en rykkerskrivelse, så læs med her!
Ifølge renteloven kan du som kreditor kræve, at dine debitorer betaler et fast kompensationsbeløb, i tilfælde af forsinket betaling.
Her kan du læse mere om, hvordan du kan få et bedre overblik over dine ubetalte fakturaer, og hvordan du kan sende et inkassovarsel med et enkelt klik i e-conomic.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du kan rykke din kunde for manglende betaling.
Når du sender en rykker til din kunde, har du mulighed for at vedhæfte den eller de oprindelige fakturaer, der rykkes for.
Med vores forbedrede debitorstyring får du et samlet overblik over ubetalte fakturaer, så du løbende kan sende betalingspåmindelser til dine debitorer. Og hvis du har forfaldne fakturaer, kan du nemt og hurtigt sende et inkassovarsel. I samarbejde med Likvido har vi lanceret en no-cure-no-pay inkassoløsning, som giver dig mulighed for at sende et inkassovarsel med et enkelt klik i e-conomic.
Denne guide forklarer, hvordan du effektivt håndterer inkasso og tabsafskrivning i e-conomic, alt sammen designet for at gøre det nemmere for dig at administrere dine kundeforhold.
I denne artikel vil du lære mere om at fastlægge en fast rykkerprocedure samt rykkergebyrer og rentetilskrivninger - og udregningen af disse.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer