e-copedia

Anlæg

Artikler med tagget “Anlæg” i
Alle artikler med tagget “Anlæg”
Under fanen "Rapporter" kan du finde en rapport over anlægsaktiver, der giver et overblik over virksomhedens anlægsaktiver.
I denne artikel vil du lære mere om funktionerne Periodisering og Anlæg.
Hvis du har brug for at bogføre et eksisterende anlægsaktiv, som du allerede afskriver på, kan du her læse, hvordan du registrerer det i e-conomics anlægskartotek.
Forskellige anlægsaktiver har forskellige levetider og afskrives på forskellige måder. Du skal derfor opdele virksomhedens anlægsaktiver i en eller flere aktivgrupper.
I denne guide vil vi uddybe, hvordan du kan få mere indsigt i de forskellige kolonner i anlægskartoteket, og hvordan du kan drage nytte af denne viden.
Har du brug for at afskrive et anlægsaktiv? Så kan du her se, hvordan dette gøres.
I denne guide tager vi dig med igennem trin for trin, hvad du skal gøre, hvis du har registreret et anlægsaktiv forkert.
Når et aktiv er blevet solgt eller på anden måde afskaffet, skal det registreres i e-conomic.
Har du brug for at importere flere anlægsaktiver ind på én gang, kan dette gøres via en CSV-fil.
Når du skal tilføje et nyt anlægsaktiv til dit anlægskartotek, skal du oprette et finansbilag eller en leverandørfaktura i din kassekladde. Vi tager dig med igennem trin-for-trin i denne guide.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Anlæg”

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer