Udskriv en oversigt over dine anlægsaktiver

Vejledning
Under fanen "Rapporter" kan du finde en rapport over anlægsaktiver, der giver et overblik over virksomhedens anlægsaktiver.

Her kan du både finde information om købsdatoen, købsprisen, afskrivninger, den bogførte værdi, salgspris osv. for hvert aktiv.

• Dette funktion kræver tillægsmodulet Periodisering og Anlæg.

Sådan udskriver du rapporten over dit anlægskartotek

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Tryk på "Regnskab" i menuen til venstre og vælg "Anlægskartotek".
  3. Udfyld de ønskede søgekriterier.
  4. Søg på "OK".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Periodisering og Anlæg