Tilføj et historisk anlægsaktiv

Vejledning
Hvis du har brug for at bogføre et eksisterende anlægsaktiv, som du allerede afskriver på, kan du her læse, hvordan du registrerer det i e-conomics anlægskartotek.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Periodisering og Anlæg.

Sådan tilføjer du et eksisterende/historisk anlægsaktiv

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Søgning og lister" i menuen til venstre og vælg "Anlægskartotek".
  3. Tryk på "Nyt aktiv" og udfyld felterne. Udfyld feltet "Restlevetid" med det antal måneder, hvor der skal afskrives i e-conomic - altså den resterende levetid af aktivet. I feltet "Afskrevet" udfylder du det beløb, som aktivet allerede er afskrevet med.
  4. Afslut på "OK".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Periodisering og Anlæg